Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 16.10.2014.
08:46
alo.rs A

Poslanici će Putina moći da poljube samo na televizoru

Lista poslanika koji su pozvani na današnju vojnu paradu u poslednjem trenutku drastično je smanjena, pa su poziv da prisustvuju ceremoniji na kojoj će se građanima Srbije obratiti i ruski predsednik Vladimir Putin dobili samo predsednica i potpredsednici Skupštine, šefovi poslaničkih grupa i predsednici Odbora za spoljnu politiku i Odbora za bezbednost. Parlamentarci iz opozicije su juče po skupštinskim kuloarima u parlamentu izražavali nezadovoljstvo zbog ovakvog scenarija, uz opasku "stvarno nema smisla", piše beogradski "Alo!". Ali dobro, kad već neće moći da direktno vide velikog Vladimira, moći će da ga pomaze ili poljube njegov lik preko malih ekrana televizijskih prijemnika, gledajući TV prenos.

Skraćen spisak poslanika koji će biti na Vojnoj paradi 

Šef poslaničkog kluba naprednjaka Zoran Babić u razgovoru za "Alo!" kaže da je dobio poziv i da će se on i predstavnici ove stranke rado pojaviti na događaju.

- Ne znam gde ćemo sedeti i da li je to baš VIP loža, bićemo na tribinama. Neko se sigurno ozbiljnije bavio time ko sve treba da bude pozvan, znam samo da su pozivnice dobili predsednica Skupštine Maja Gojković, potpredsednici, šefovi poslaničkih klubova i neki od članova odbora - jasan je Babić.

U isto vreme Borislav Stefanović, kao šef poslanika Demokratske stranke, kaže da mu nije jasan spisak zvanica.

- Smatram da je trebalo pozvati još neke ljude, ali mi se u ovom trenutku to ne komentariše - jasan je on.

Šutanovac: A ja? A ja!?

Bivši ministar odbrane, a sada poslanik DS-a u parlamentu Dragan Šutanovac, pak tvrdi za "Alo!" da je u pitanju velika sramota.

- Mislim da je ovo velika bruka, pogotovo što nisu pozvali bivše ministre odbrane, a njihova je zasluga što će parada uopšte biti održana. Nisam pozvan, očigledno je da ovima na vlasti smetamo - objašnjava Šutanovac za "Аlo!".

Lider Nove stranke Zoran Živković je dobio pozivnicu, ali kaže da neće prisustvovati paradi.

- Dobili smo pre neki dan dopis u kojem je traženo da se u roku od tri sata izjasnimo o dolasku. Kada sam pogledao u raspored, video sam da ne mogu da prisustvujem. Danas sam dobio pozivnicu i propusnicu za centralnu ložu - rekao je Živković.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 16.10.2014. 09:23
Искључио би им ја и струју да не могу ни на телевизији да га (Путина) гледају,и онако је цео парламент за ЕУ,самим тим против Русије.
Četvrtak 16.10.2014. 09:51
a sta se trsi ovaj Gad Sutanovac ! Jedan od zlotvora koji je uz Francetica najvise ucinio na unistenju Vojske Srbije ! Kako ga samo nije sramota ! Ovo danas sto ce da se desi je nesto najbolje stoje uopste moglo da se desi nasoj Srbijici samo da se ove sotone francetic i Sutanovac kao i Borko Stefanovic klone politike i to dakako silom ! Da se smeste u Zabelu najmanje a Tast pokvarenjaka Sutanovca onaj smrad Ilic da se prestane izvinjavati ustasama po zagrebu ! Valjda im se izvinjava sto su proterali preko 300 000 Srba sa vekovnih ognjista plus nas koji smo tamo rodjeni ! Gospodina Putina najmocnijeg pravoslavnog vladara mogu i imaju mandat da pozdrave samo istinski Srbi a ne podguzne muve E
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online