Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Četvrtak 20.02.2014.
12:41
Đ. Barović - Vesti A

Šešelj: Neću lečenje u izolaciji!

Vojislav Šešelj zapretio je da će prekinuti sa primanjem hemioterapije ukoliko ga Haški tribunal ponovo "izoluje iz zdravstvenih razloga".

Radikali veruju da Hag čini sve moguće da se uništi zdravlje njihovog lidera: Vojislav Šešelj
 


- Pre dve nedelje počeo je da prima jake lekove i posle tri dana provedena u bolnici vraćen je u zatvor, ali odmah su ga prebacili u zatvorsku bolnicu i sedam dana je tamo proveo bez ikakvog kontakta sa spoljnim svetom pod objašnjenjem da je to učinjeno iz "bezbednosnih razloga". Zbog toga im je i poručio da će, ukoliko se situacija ponovi, odustati od dalje hemioterapije. Molim Boga da do toga ne dođe jer znam da je spreman da ide do kraja - kaže za "Vesti" njegova supruga Jadranka Šešelj.


Ona primećuje i da se njegova "izolacija" uvek dešava pred neke izbore u Srbiji.

Sudska likvidacija

Nemanja Šarović smatra da je očigledno da Hag "čini sve moguće da se uništi Šešeljevo zdravlje". On strahuje od toga da u Tribunalu čine sve da se proces protiv lidera radikala "završi sudskom likvidacijom, a ne presudom".

- Od kada je u Hagu, oni pred svake izbore izmišljaju razlog da mu onemoguće komunikaciju sa spoljnim svetom. Nekada su ta objašnjenja bila smešna, a nekada tužna, a sada mi sve deluje krajnje morbidno - kaže Jadrnaka i pita kako je moguće da je službena tajna i to kada će Voja biti podvrgnut sledećoj hemioterapiji.


Zamenik predsednika SRS-a Nemanja Šarović izjavio je da je alarmantno poigravanje zdravljem Vojislava Šešelja.


- Nakon prvog ciklusa hemioterapije, Voja je prebačen u izolaciju u zatvorskoj bolnici. Smešten je u sobi bez dnevnog svetla i svežeg vazduha, nije mogao da izađe sedam dana i bio je po prirodi stvari vezan za krevet. Stanje mu se pogoršalo, posle dve godine je ponovo dobio aritmije, a zna se da je preporuka da se posle agresivne metode kao što je hemioterapija podiže imunitet izlaskom na vazduh, sunce - kazao je Šarović.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 20.02.2014. 13:06
UŽAS . I ovako bolesnog i u teškom sranju PLAŠE GA SE I EU ZLIKOVCI ALI I KUMOVI U BEOGRADU . NE DAJ SE VOJO ZBOG SRBIJE I NARODA KOJI POŠTUJE TVOJU ŽTRVU ZA SRBIJU .
Četvrtak 20.02.2014. 15:52
UŽAS ŠTA RADE SA ŠEŠELJOM? KOLIKO SU JADNI I NIŠTAVNI KADA GA SE I BOLESNOG PLAŠE I NA NJEMU SPROVODE SVOJU NACI - NATO - EU DEMO(N)KRATIJU ? UŽAS I SRAMOTA DA U XXI vj TA EU STOKA SE POZIVAJU NA DEMOKRATIJU A SPROVODE NACISTIČKE METODE NAD NEKIM KO JE ČASNO BRANIO SVOJU ZEMLJU.....IZDRŽI VOJO LEGENDO! TVOJA ŽRTVA JE RAVNA ŽRTVI CARA LAZARA !!!
Četvrtak 20.02.2014. 17:04
Е моја државо, да си политички слепа на страдање човека који ти добро мисли. Да је неки Чанак или Чеда, који ти свакакво зло желе, па ни онда не треба да пустиш да ти неко други, па још политички, суди народу. За националну расвешћивање - Трећа Србија!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online