Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Sreda 05.02.2014.
16:31
blic.rs A

Ko je sve uz Borisa Tadića na izborima?

U Novom Sadu je formiran blok koji će na izborima predvoditi Boris Tadić, a koji čine čine Nova demokratska stranka, Liga socijaldemokrata Vojvodine, ZZS, Ugljaninov blok, DZVM i Zeleni, saznaju beogradski mediji.

Gradi demokratski blok: Boris Tadić

''Postignut je opšti konsenzus o ekonomskom programu Srbije, evrointegracijama, Briselskom sporazumu i o ekonomskom oporavku Srbije. Ostalo je još samo da se Bošnjačka lista naknadno o ovome izjasni'', rekao je Bojan Kostreš, zamenik predsednika LSV nakon stastanka, navodi ''Blic''.

On je izrazio uverenje da će do kraja nedelje biti dogovoreni svi detalji o zajedničkoj listi i stremljenjima. Takođe je rekao da, što se njega tiče, ne vidi nijedan razlog da listu građanskog bloka ne predvodi Boris Tadić, ali je dodao da o tome LSV mora da dobije saglasnost Glavnog odbora.

  

Na sastanak je pozvana i Liberalno demokratska partija, ali je zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš na početku rekao da su ga iz LDP-a obavestili da neće prisustvovati sastanku.


Sastanku su pored Kostreša, prisustvovali su i Slobodan Homen ispred Nove demokratske stranke, koju formira Boris Tadić, i Srđan Srećković u ime Zajedno za Srbiju.

Prisustvovali su i predstavnici tzv. Bošnjačkog bloka, Hrvatske nezavisne liste, Zelene ekološke stranke - PO Vojvodina Zeleni, Zeleni Srbije, Zajedno za Vojvodinu, Demokratske zajednice vojvođanskih Mađara i Slovačke stranke.

POVEZANE VESTI

Sreda 05.02.2014. 17:49
Eh po onoj narodnoj ,,govna ne treba tražiti ona isplivaju sama"... Oprostite mi čestiti i pristojni građani Srbije, za ove i nemam prikladnijeg poređenja ..
Sreda 05.02.2014. 17:42
UZ Borisa Tadica su gnjide i ulizice koje su zajedno sa njim pocele sa prodajom zemlje a na kraju su prodali sopstvenu stranku ZARAD SVOJIH LICNIH INTERESA!
Sreda 05.02.2014. 18:32
Ovome su gazde dale zadatak da po svaku cenu mora da se uključi u srpsku politiku i u njoj bude akter da bi oni bili detljno i konkretno informirani naravno on ih je i zadužio jer su ga dva puta postavili za predsednika srbije i to nije malo to je veliki dug a dug je dug , jer ako nebude do kraja odradio zadat kojim je zadužen završiće u mermernu grobnicu u aleji velikana na novom groblju kao i njegov predhodnik Zoran Đinđić,pa će onda ponovo biti nova sablja i policija da hapsi nevine i nedužne ljude za njegovo ubistvo,
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online