Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Utorak 04.02.2014.
14:39 >> 17:36h
Beta A

"Čanak je izabrao Tadića"

Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović rekao je danas da za njegovu stranku nema mesta u bloku koji formira bivši predsednik Demokratske stranke Boris Tadić i najavio saradnju sa Socijaldemokratskom unijom Žarka Koraća.

Samo SDU uz LDP: Čedomir Jovanović
 

Jovanović je na konferenciji za novinare podsetio da je LDP do 4. februara dao rok Ligi socijaldemokrata Vojvodine da se izjasni o tome da li želi saradnju na izborima 16. marta, ali da je odgovor izostao.

"Odgovora nema, pa i to smatram odgovorom. (Lider LSV Nenad) Čanak je izabrao Tadića i želimo mu svu sreću", kazao je predsednik LDP. Jovanović je rekao da nema vremena za dalja čekanja i političke kalkulacije pa se zbog toga LDP odlučio za saradnju sa dugogodišnjim partnerom SDU.

Kandidat LDP za Beograd Željko Ožegović

Liberalno-demokratska partija (LDP) je danas Gradskoj izbornoj komisiji u Beogradu predala izbornu listu čijij je nosilac Željko Ožegović koji je i kandidat za gradonačelnika na lokalnim izborima 16. marta. Ožegović je rekao novinarima da Beograd treba "nastavi evropsku viziju" koju je imao pokojni gradonačelnik Nenad Bogdanović i nastavi tamo gde je on stao 2007. godine kada je Beograd proglašen
gradom budućnosti Jugoistočne Evrope.

 

"Obraćaćemo pažnju na svakodnevne životne probleme građana, a to je najvažnije", poručio je Ožegović i podsetio da je on bio na čelu Opštine Novi Beograd i ocenio da bi njegov tamošnji rad mogao biti recept za ceo grad.

 

LDP će na beogradske izbore izaći pod sloganom "Vreme je". Izborna lista sa 110 kandidata za odbornike nosi ime predsednika stranke Čedomira Jovanovića, a među kandidatima LDP su i dramatrug Jelena Bogavac i sportski komentator Milojko Pantić.

Jovanović je rekao da ukoliko se politika bloka koji osniva Boris Tadić zasniva na "mrcvarenju DS i izvlačenju po jednog člana svakoga dana", u tome nema mesta za LDP i nepristojno je i upućivati takve pozive.

"To je obračun onih koji su do juče bili u istoj stranci i koji su jednako odgovorni za propast zemlje", kazao je Jovanović. Prema njegovim rečima, ekonomija je glavni politički program LDP na ovim izborima jer se država suočava sa glađu i nezaposlenošću.

Jovanović je kazao da danas počinje prikupljanje potpisa i da očekuje veliku podršku listi LDP i SDU. Predsednik SDU Žarko Korać rekao je da je "politička patologija to
što može svako sa svakim i što više nema nemogućih koalicija". "Ne može se svaki put izlaziti na izbore sa drugim partnerima", kazao je Korać.

POVEZANE VESTI

Utorak 04.02.2014. 15:27
Ti i Korać dva srpska zla nadam se da narod neće izabrati nijedno ali na žalost u srbiji postoje takvi srbomršci koji glasaju za takve samo da bi srbiji bilo što gore i da u njoj vlada haos,a konstrukti takvog zla su Čeda,Čanak,Tadić,Đilas ,Vuk,Dana ,i dokle god je vas u srbiji nikada neće biti bolje
Utorak 04.02.2014. 15:19
Зло и наопако заједно
Utorak 04.02.2014. 19:36
Samo neki novi obrazi mogu nesto pametno da urade u Srbiji a ove stare u zabelu
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online