Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Četvrtak 07.11.2013.
19:09
Beta A

"Svi znaju ko je šta radio u K. Mitrovici"

Srpske službe su prikupile dovoljno podataka pa će narednih dana biti preduzete mere protiv izgrednika koji su ugrozili izbore na Kosovu, rekao je potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić.

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić
 

"Nadležni organi rade svoj posao i čekali smo da nam oni koji su govorili da smo mi izazivali nekakve incidente dostave svoje materijale, ali oni to nisu učinili. Mi imamo određene materijale i narednih dana biće preduzete mere protiv onih koji nisu dozvoljavali slobodno izražavanje izborne volje i koji su lomili glasačke
kutije", rekao je Vučić.

Pročitajte sve o izborima na Kosovu OVDE

Vučić je na konferenciji za novinare posle susreta sa delegacijom Alžira rekao da je za njega bilo iznenađenje da su nekakve političke strukture htele da "nekakvu krivicu svale na svoju državu".

"Svi u svetu znaju ko je šta radio u Kosovskoj Mitrovici", istakao je Vučić.

On je, povodom spekulacija da je na severu Kosova bio mali odziv srpskih birača, rekao da to nije istina i da je u najvećoj srpskoj opštini Leposavić izašlo više birača nego kada je Srbija organizovala lokalne izbore, a da je isti slučaj bio i u Zubinom Potoku.

"Postojao je problem samo u severnoj Mitrovici", dodao je Vučić i naglasio da je južno od Ibra izašlo na glasanje 30.568 Srba što je apsolutni rekord.

"Reč je o tome da mi Srbe delimo na one iz jednog ili drugog grada ne možemo... Mi ćemo nesumnjivo formirati zajednicu srpskih opština, sigurno će biti devet opština, a da li će biti i deseta, to zavisi od naroda koji tamo živi", naglasio je Vučić. On je dodao da Srbi na Kosovu biraju svoju budućnost.

Glasanje u tri izborna centra u severnoj Kosovskoj Mitrovici biće ponovljeni 17. novembra pošto su prekinuti 3. novembra nakon što su unutra upali maskirani ljudi i razbili glasačke kutije.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 07.11.2013. 19:12
SVI znaju da je mali DSS RAZBIO SVE IZDAJNIKE NA KOSOVU . Ovo je ŠAMAR VUČIĆU I DAČIĆU I PORUKA DA IM NIKO NE VERUJE .
Četvrtak 07.11.2013. 19:24
Debilni picoustas kao ono u fazonu: bolje priznajte ko ste jer mi znamo sve.Stvarno veceg idiota nisaqm skoro video .Da li on zna koliko je glup ?
Četvrtak 07.11.2013. 20:07
Ма Вуки је генија за вожњу око бандере ит о 80 км на сат, таман довољно да сам себи затвори задњи отвор.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online