Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 24.10.2013.
15:26
Beta A

Beko: Dačiću, zaobiđi me s političkim mobingom

Biznismen Milan Beko tvrdi da nikada od premijera Srbije i ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića nije tražio zaštitu u istragama koje se vode u njegovim preduzećima i apelovao na Dačića da ga izuzme od daljeg "političkog mobinga".

Zatečen sam tonom i sadržajem saopštenja SPS-a.... I da se zna, nikad nisam tražio zaštitu od Dačića: Beko
 

U otvorenom pismu Dačiću, Beko je naveo da je zatečen "tonom i sadržajem saopštenja" Socijalističke partije Srbije nakon što je gostovao prošle nedelje na TV Pink.

Beko je tada kazao da bi lider SNS i prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić trebalo da preuzme premijersku funkciju i da se policija bavi marketingom, dok on (Beko) ima dokumentaciju koja dokazuje da nije kršio zakon pri privatizacijama C marketa i Luke Beograd.

Dačićev SPS odgovorio je na to optužbom da je Beko "oličenje nesreće" koja je snašla Srbiju i da beskrupulozno namerava da proizvede još jednog jakog lidera i to onog koji je na čelu istraga sumnjivih privatizacija.

Beko je u današnjem saopštenju upitao da li može da ima mišljenje i da ga javno

Dačić: Koga briga šta Beko misli o meni

izražava, a da ostane bezbedan.

"Agresivnost saopštenja, grubost ličnih uvreda, poziv na javni progon, sve to zajedno navodi me da vam se obratim kao nosiocu tri važne funkcije u Srbiji, predsedniku Vlade, ministru unutrašnjih poslova i predsedniku vladajuće SPS i da zamolim da to zaustavite", naveo je on u pismu Dačiću.

Beko je od premijera zatražio i da javnosti "potvrdi" da nikada od njega nije tražio zaštitu u istragama o privatizacijama i dodao da nikada svoj uticaj u dnevniku Večernje novosti (gde je vlasnik dela deonica) nije instrumentalizovao kako bi efikasnije rešio neki svoj problem. Beko je precizirao i šta je mislio izjavom da se policija bavi marketingom.

"Sve što sam rekao, odnosi se na par pojedinaca blizu vrha službe, karijerista koji medijskom prečicom hoće da stignu na nove, više položaje. Svima ostalima u policiji se izvinjavam ako su ih moje reči povredile", naveo je on i dodao da se iskreno nada Dačićevom pozivu na razgovor kako bi "celom događaju dali prihvatljivi ton".

POVEZANE VESTI

Četvrtak 24.10.2013. 17:15
SVE što Beko izjavi REKAO JE VUČIĆ . Iza svake BEKOVE izjave stoji VUČIĆ I SNS BANDITI i dobro je što se SPS I SNS prozivaju međusobno .
Četvrtak 24.10.2013. 22:25
banane koje je bekica nosio drugu lopati izgleda da su bile umotane u debele cekove.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online