Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Četvrtak 24.01.2013.
11:38
B92 A

Korać: Nikolić se ne snalazi

Odnosi između Nikolića, Vučića i Dačića vrlo su komplikovani. Dvojica su podelili uloge, a treći- Nikolić najmanje se snašao u svojoj ulozi, smatra Žarko Korać.

Taj odnos između njih je vrlo kompikovan i, najblaže rečeno, vi neprekidno vidite jedno trvenje, političko, oko čitavog niza važnih stvari: Korać
 

Gostujući u emisiji B92 "Hoću da znam", zamenik predsednika republičkog parlamenta je pričao o tome kako je izgledala maratonska sednica na kojoj je usvojena Rezolucija o Kosovu. Prema njegovim rečima, bilo je veoma očigledno da između tri glavne političke figure u Srbiji postoji trvenje.

"Vrlo su im komplikovani međusobni odnosi, uprkos zaklinjanju na jedinstvo. Bilo je čak i vizuelno gledano očigledno da tu postoje jako složeni odnosi između njih trojice. Taj odnos između njih je vrlo kompikovan i, najblaže rečeno, vi neprekidno vidite jedno trvenje, političko, oko čitavog niza važnih stvari", kazao je Korać.

Međutim, dodaje on, oni su za sada podelili uloge, a pre svega Vučić i Dačić.

"Jedan se bavi pregovorima koji su teški i za koje treba imati hrabrosti, a Vučić je sam počeo da se bavi borbom protiv kriminala. Jedino mi se čini da Nikolić nema pravo mesto na političkoj sceni i zato on kao neki slobodan strelac svaki čas nešto izlazi. Očigledno je da je ta njegova platforma bila pokušaj da se ugrozi dijalog sa Tačijem. Kasnije je pristao da tekst izmeni i da se napravi kompromis", rekao je Korać, koji smatra i da Nikolić često opstruira ono što radi Dačić, a kao primer je naveo nedavnu posetu hrvatskog premijera Zorana Milanovića, kada je Nikolić, istog dana, rekao da je poseta neiskrena.

"Imam utisak da se on ne snalazi u svojoj ulozi predsednika, odnosno manje se u svakom slučaju snalazi od ove dvojice i traži neki svoj prostor, ali često ulazeći u prostore ove dvojice. Tako da bih ja rekao da su Dačić i Vučić već podelili prostore, a treći je slobodan strelac i stalno 'leta' i pravi problem", zaključio je Korać.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 24.01.2013. 11:44
Како може потпуни педер да коментарише ко се како сналази?
Četvrtak 24.01.2013. 11:44
@tanasko. Po tvojoj slici se vidi ko si i sta si. Verna kuca koja s prilagodjava sebi sličnima. Nikolic jeste covek, ali je prilicno nesnalazljiv.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online