Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
20
Utorak 03.01.2012.
20:11
Fonet A

Jovo Kapičić se seli u Crnu Goru

Bivši general Udbe i narodni heroj Jovo Kapičić (93), koji je u decembru napadnut u centru Beograda, izjavio je da je odlučio da napusti Srbiju i nastani se u Crnoj Gori.

Jovo Kapičić

"Imam nameru da se sklonim dole u taj moj crnogorski kraj da ne dobijam više batine. Moram još malo ovde da se održim zbog lekara koji će me dovesti do normale i idem da živim još ovo malo godina koje su mi ostale", rekao je Kapičić za Radio Slobodna Evropa.

Radio prenosi da se ovaj visoko pozicionirani operativac Udbe i koordinator

* Zna li Kapičić šta su batine

* Dragan Kapičić: Pitali mog oca kada misli da umre

hapšenja vođe četničkog pokreta Draže Mihailovića, našao se pre dve godine na udaru dela političke elite i javnosti koja se zalaže za punu rehabilitaciju četničkog pokreta.

Srpskim nacionalistima, dodaje radio, prethodno se zamerio jer se javno zalagao za nezavisnost Crne Gore, a u politički život vratio se nedavno podrškom opozicionom pokretu Preokret, koji poziva na promenu politike prema Kosovu i prihvatanje realnosti. To su, prema rečima Kapičića, osnovni razlozi zbog kojih napušta Srbiju.
 

"Čak i da pronađu toga koji me je napao, nije on to uradio zato što mene voli ili mrzi. On je to uradio zato što se u Skupštini Srbije i u svim medijima Jovo Kapičić proglašava čovekom koji je neprijatelj srpskoga naroda. E, onda on tu nađe povod da se zadovolji kao neki srpski patriota, a zapravo je običan uličar. Eto, to su te stvari koje meni govore – nemaš ti tu šta da radiš", rekao je Kapičić.

POVEZANE VESTI

Utorak 03.01.2012. 20:24
hoćeš li i srpske penzije da se odrekneš... nek te montenegrini finansiraju - .eb.li ti oni i ćaću i mater...
Utorak 03.01.2012. 20:43
Ako se ovaj zlocinac i ubica iseli mirno iz Srbije to mi je dokaz da udba i db i bia jos uvek vladaju srbistanom.Ovaj priznaje svoje zlocine i niko ga na sud ne izvodi !? Pobio je i proterao hiljade najumnijih srpskih glava i jos prima i debelu penziju za to.I niko al slovima..NIKO..od tzv stranaka u srbistanu nije pokrenuo istragu protiv ovog ubice i pljackasa.Jos jedan dokaz da svim strankama u srbistanu vladaju komunjare i njihovi potomci a vi rajo izadjite na izbore pa birajte sve goreg do gorega..ni ravnu mojega ;) Mora doci kraj okupatorima od cetinja do dedinja il Srba vise biti nece !!!
Utorak 03.01.2012. 20:15
DA NEĆEŠ I U PODGORICU PA DA MI BUDEŠ PRVI KOMŠIJA ?????FUUUUUUUUUUUJ
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online