Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Petak 16.12.2011.
14:32
Beta A

Odbor za KiM ni danas nije zasedao

Sednica Odbora Skupštine Srbije za Kosovo i Metohiju ni danas nije održana jer u parlament nisu došli ministar za Kosovo i Metohiju Goran Bogdanović i šef pregovaračkog tima za razgovore sa Prištinom Borislav Stefanović.

Mesto za VIP goste prazno: Odbor za Kosovo i Metohiju


Bogdanović i Stefanović su obavestili Odbor da ne mogu da prisustvuju sednici jer Vlada Srbije još nije raspravljala o poslednjim dogovorima sa Prištinom Briselu.

Predsednik parlamentarnog Odbora Ljubomir Kragović rekao je da će to telo uputiti pismo premijeru Srbije Mirku Cvetkoviću i tražiti informaciju kada će vlada raspravljati o dogovorima sa Prištinom i dostaviti izveštaj o pregovorima kako bi se obezbedilo prisustvo Bogdanovića i Stefanovića. Sa tim predlogom složili su se i članovi Odbora za Kosovo i Metohiju.

Kragović je rekao da će, ako Odbor ne dobije izveštaj Vlade o dogovorima sa Prištinom u razumnom roku, zakazati sednicu Odbora koji će, kako je naveo, raspravljati o tim dogovorima na osnovu informacija objavljenih u medijima.

Prihvaćen je i predlog da se na sednicu Odbora, kojoj bi prisustvovali Bogdanović i Stefanović, pozovu i predstavnici Srba sa Kosova. Sednica Odbora odlaže se u poslednje dve nedelje.

Krajem novembra beogradski i prištinski tim dogovorili su se o univerzitetskim diplomama, a početkom decembra i o upravljanju prelazima.

POVEZANE VESTI

Petak 16.12.2011. 15:24
Predrag Marković: Kulturnjaci, kulturnjaci, držim vas u šaci. Sve što vam obećam, promućkaj i baci. Kulturnjaci, kulturnjaci, naivni ste ko đaci prvaci. Zato i jeste elitni prosjaci. Oliver Dulić: Pekar, lekar, apotekar mogao sam biti ja - bilo šta. Ministar sam postao ne znam čega - nego šta. Za promašaje nikom ne odgovaram ja - ha, ha, ha. Dragan Šutanovac: Volim, volim, volim NATO. Ako neće Srbija, ući ću sam ja u njihovo jato. Volim, volim, volim NATO. Što su nas bombardovali, ništa zato. Politika to je, bato.
Petak 16.12.2011. 14:58
Mene samo zanima - ko ce da plati sva ta razgovaranja i nerazgovaranja?
Petak 16.12.2011. 15:23
Ako niste gluvi ni slepi, primetili ste sigurno da je uveliko počela predizborna kampanja. Politički marketing je okupirao našu svakodnevicu. Čim uključiš televizor, neki slatkorečivi politikanti iskoče sa gomilom lažnih obećanja. Oni i pevaju i zlo nam misle. Političari ko političari, jedno javno kažu, a drugo potajno pevaju. Sve u nadi da će im skočiti rejting. A ja pišem o onome o čemu drugi ne smeju ni da šapuću. Pogotovo u hodnicima samozvanih velikih televizija. Za razliku od Dinkića, ja držim do svojih obećanja. Evo pesama koje politikanti potajno pevaju... Pevajte i vi sa njima, što da ne. Besplatno je i ne goji.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online