Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
15
Nedelja 29.05.2011.
14:49
Beta A

Radikali ne očekuju nemire

Šef pravnog tima za odbranu lidera radikala Vojislava Šešelja pred Haškim tribunalom Zoran Krasić rekao je da na večerašnjem mitingu očekuje veliki broj građana, ali da ne očekuje nemire.

"Očekujemo veliki broj građana, a što se tiče nemira niti ih očekujemo, niti ih prizivamo", istakao je Krasić na konferenciji u sedištu Srpske radikalne stranke.

Zoran Krasić ne očekuje, niiti  priziva nerede

Prema njegovim rečima, jedina stranka koja je prepoznatljiva da nikad nije bilo nikakvih nemira je SRS, "ne računajući onaj miting povodom Karadžićeve isporuke kada je Državna bezbednost ubacila svoju grupu".

"Moguće je i da će danas ubaciti svoju grupu, ali mi se ne obaziremo na potpuno unutrašnje stvari policije i Državne bezbednosti", kazao je Krasić.

Na mitingu će, prema Krasićevim rečima, najviše biti predstavnika SRS-a, ali i

Ko pravi nerede, Tadićev je drug


Odgovorajući na pitanje novinara o mogućin neredima tokom mitinga, Krasić je istakao da "ako vidite nekoga u masi da razmišlja o neredima, optužite ga da je prijatelj (Ivice) Dačića i Borisa Tadića".

"intelektualaca koji uvek na ovakvim manifestacijama prate SRS i verovatno će biti gostiju koji žele da se obrate javnosti povodom ove sulude saradnje Srbije sa Haškim tribunalom".

"Nismo planirali protestne šetnje, već da taj miting bude u funkciji izražavanja političckih stavova i političkog neslaganja sa ovom samoubilačkom politikom Borisa Tadića", rekao je Krasić.

On je dodao da SRS večeras želi da osudi politiku Borisa Tadića, da iznese političke stavove i da podseti građane koliko je pogubno kada se sarađuje sa Haškim tribunalom.

"Na skupu očekujemo pre svega patriote...one koji vole Srbiju i srpski narod, veliki broj vojnih penzionera i vojnih policajaca, normalne građane koji vide da Boris Tadić vodi Srbiju u propast", istakao je Krasić.

Protestni skup zbog hapšenja haškog optuženika Ratka Mladića u organizaciji Srpske radikalne stranke biće odžan u 19.00 ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu.

POVEZANE VESTI

Nedelja 29.05.2011. 14:56
Neka vam je Bog na pomoci gospodine Krasicu!!! Rijesili ste da se nastavite boriti protiv pro-zapadnih azdaja, i tu vam skidam kapu i zelim vam iskljucivo uspjeh!!! Srecno!!!
Nedelja 29.05.2011. 15:05
Bice to lep miting,ali rezultata biti nece,niko ovde nema mu'a za radikalne korake!
Nedelja 29.05.2011. 15:19
veceras jedina sansa da skinemo ove stoke sa vlasti
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online