Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 14.09.2018.
17:26
Vestionline A

Hapšenje u BG: Privedeni prevaranti, lopovi, dileri...

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su V.P. (1953) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila devet krivičnih dela prevare.

pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ona je, kako se sumnja, putem sredstava javnog informisanja apelovala za pomoć i otvarala fondove za uplatu novca sebi i još jednoj osobi, koju je lažno predstavljala kao svoju kćerku ili kumu. U apelima je lažno prikazivala svoje teško materijalno i zdravstveno stanje.

Osumnjičena će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Provaljivao u stanove i kuće, krao nakit i novac, telefone

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova  u Beogradu  uhapsili su N.K. (1978), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio 14 krivičnih dela teška krađa.

Osumnjičeni se tereti da je tokom jula, avgusta i početkom septembra ove godine provaljivao u stanove i kuće, vršio premetačinu i krađu novca, zlatnog nakita, satova i mobilnih telefona.

N.K. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

U stanu krio 160 grama heroina

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su D.I. (1991) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prilikom pretresa stana, u krovnoj konstrukciji pronađena je kesa sa oko 160 grama heroina, vagica za precizno merenje sa tragovima ove opojne droge, kao i više praznih kesica za pakovanje.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Krao ženama lančiće sa vrata

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su D.C. (1995) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio osam teških krađa na drzak način, tako što je ženama na ulici kidao lančiće s vrata, a kasnije ih prodavao u zlatarama.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje i on će uz krivičnu prijavu biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Sekli kablove Telekoma Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu podneli su krivične prijave protiv dvojice muškaraca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili 15 teških krađa, tako što su ulazili u okna šahti i sekli kablove koji su vlasništvo Telekoma Srbije.

Takođe, sumnja se i da su krali naponske kablove Železnice Srbije, koje su sekli, a zatim prodavali.

Prilikom pretresa, kod njih su pronađeni bonsek za sečenje metala, kabal dužine od oko dva metra i baterijska lampa.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online