Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 19.09.2017.
19:55
B. Đokić - Vesti A

Medijski pir nad mrtvom pevačicom: Od ubistva napravili rijaliti

Saga sa istragom ubistva pevačice Jelene Krsmanović-Marjanović (33), čije je telo prošle godine nađeno u kanalu u beogradskoj Borči, nastavlja se posle hapšenja njenog supruga Zorana Marjanovića i poplavom spekulacija i dezinformacija koje se pojavljuju po srpskim medijima.

youtube.com/belgrade26
Jelena Krsmanović Marjanović

Praktično svi drugi događaji u Srbiji skrajnuti su u drugi plan otkako je Marjanović po izlasku iz jednog rijaliti programa uhapšen zbog sumnje da je ubio suprugu. Glavna tema razgovora u Srbiji već danima je "Ko je ubio pevačicu?".

Imala dvojnicu?

Prema tvrdnjama medija, policija istražuje da li je na nasipu u Borči trčala misteriozna crnka umesto Marjanovićeve, jer se na snimku koji je zabeležila sigurnosna kamera sa prodavnice ne vidi njeno lice, dok svedoci tvrde da tog dana nije bila na džogingu!
- Postoje dva snimka kobnog džoginga na nasipu u Borči. Prvi je zabeležila kamera prodavnice i na njemu se, navodno, vidi Jelena. Drugi je zabeležila kamera gradskog autobusa i na njemu se vidi biciklista na nasipu - kažu izvori iz istrage, koji navodno sumnjaju da je na nasipu bila dvojnica.

Marjanović se nalazi u Centralnom zatvoru u Beogradu pošto mu je nakon hapšenja određen pritvor do 30 dana i angažovao je pet advokata koji će ga zastupati u postupku. On negira ubistvo supruge, a njegova porodica za sve krivi famoznog tajkuna koji "drži pola Beograda i koji je bio Jelenin ljubavnik". Njegovo hapšenje u petak realizovano je nakon što je navodno nađen ključni dokaz koji ga povezuje sa mestom ubistva.

Novi dokazi bacaju sumnju na Marjanovića i vezani su za ispitivanja koja je radio Centar za forenzička istraživanja u Novom Sadu. Ta ispitivanja odnose se na Marjanovićeve DNK tragove nađene na telu njegove supruge, ali i na čestice blata nađene na odeći žrtve, koji se poklapaju sa onima nađenim na Zoranovoj odeći.

Sa druge strane, neki mediji spekulišu kako nesrećna žena nije ubijena na nasipu, već da je zločin počinjen na drugom mestu, a telo potom doneto i ostavljeno u kanalu.

- Jelena nije ubijena na nasipu. Uverenja smo da je zločin počinjen na drugom mestu, a da je potom telo doneto i ostavljeno u kanalu. Ubijena je sa devet udaraca u potiljak, a svaka rana je širine od tri do četiri centimetra. Na osnovu analize došlo se do rezultata da je, najverovatnije, korišćena jedna vrsta čekića. Nije isključeno ni da je ubijena dan ranije, 1. aprila - izjavio je za medije Nenad Šipka iz Centra za forenzička istraživanja.

Marjanovićeva je nestala 2. aprila 2016. godine dok je trčala na nasipu u Crvenki kod Borče. Uveče je prijavljen nestanak, a telo je nađeno sutradan u kanalu. Od tada traje potraga za počiniocem zločina koji je uzburkao javnost u Srbiji kao malo koji prethodni zločin.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 21.09.2017. 20:47
Не прође дан а да не исплива нека пикантерија у вези уб-иства Јелене Марјановић и у вези ове по мени јако чудне и сумњиве породице! Разноразне теорије и претпоставке већ 1.5 годину и није ми јасно зашто се од овог злочина прави ријалити и коме је такво стање у интересу.....?!
Četvrtak 21.09.2017. 20:51
Да ли овај " ријалити" треба да замаже очи од нечега....?! Рецимо питање око КиМ...???
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online