Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 22.03.2017.
18:01
Z. Mirković - Vesti A

Pomahnitali gost ranio četvoro

Osumnjičeni 18-godišnjak najpre maltretirao, a zatim nožem povredio konobaricu, njenog momka iz Srbije i još dve devojke.

Reuters
Policija u Klagenfurtu je uspešno uhvatila srpskog napadača

Osamnaestogodišnji državljanin Srbije uhapšen je u austrijskom gradu Klagenfurtu zbog sumnje da je u diskoteci Bolverk u ovom gradu izazvao nered i tuču u kojoj su nožem povređene četiri osobe.

Incident se, prema pisanju medija, dogodio u noći između subote i nedelje kada je osumnjičeni državljanin Srbije došao u klub zajedno sa još pet prijatelja.

- U društvu napadača bili su još državljani Rusije, Austrije i Bosne i Hercegovine, a čim je osamnaestogodišnjak došao u klub počeo je da maltretira 21-godišnju konobaricu - pišu austrijski mediji.

U odbranu konobarice stao je njen 27-godišnji momak, takođe srpski državljanin.

On je, pišu mediji, pokušao da skloni devojku na bezbednije mesto, ali je taj njegov pokušaj izazvao pravi bes grupe napadača!

- Posle svađe i koškanja izbila je i masovna tuča u kojoj je učestvovalo desetak osoba! Osumnjičeni 18-godišnji državljanin Srbije je u jednom trenutku izvadio nož i njime ubo konobaricu, njenog momka, ali i još dve devojke koje su pokušale da smire čitavu situaciju - preneli su bečki mediji reči sagovornika koji je bio očevidac napada u diskoteci.

Napadača su, prema pisanju austrijskih medija, snimile sigurnosne kamere, što je pomoglo policiji prilikom njegove identifikacije.

Državljanin Srbije je posle incidenta u diskoteci pobegao s mesta događaja, ali njegovo bekstvo nije dugo trajalo budući da se već u nedelju predao policajcima.

Odmah je saslušan, a na saslušanju, kako javljaju mediji, nije negirao da je učestvovao u tuči u diskoteci, ali je tvrdio da nije potegao nikakav nož!

- Policajcima koji su ga saslušavali rekao je da je koristio samo pesnice i da je razdelio nekoliko udaraca, ali da nije vadio nož. Međutim, postoje svedoci koji su ga videli sa sečivom u rukama - preneli su mediji reči izvora iz istrage.

Mediji pišu i da je državno tužilaštvo naložilo hapšenje 18-godišnjeg državljanina Srbije i određivanje istražnog pritvora.

Povrede nisu teške

Osim 21-godišnje kelnerice i njenog 27-godišnjeg momka iz Srbije, povređeni su još i 16-godišnja učenica i 22-godišnja devojka koje su pokušale da razdvoje dve zavađene grupe. Srećom, niko od aktera ove svađe nije zadobio teže povrede i svi su posle ukazane medicinske pomoći pušteni kućama.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online