Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Petak 20.05.2016.
17:59
Vestionline A

Muž ubijene pevačice besan: Zvog ovoga će se ići na sud!

Jelenin suprug Zoran Marjanović kaže za Informer da su medijski napisi da je njegov sin Uroš umešan u zločin prevazišli svaki kodeks novinarstva, ali i ljudskosti!

facebook.com
Roditelji neće dozvoliti da se odnos ubijene pevačice i Zoranovog sina skrnavi

- Već 50 dana trpimo sve i svašta i pored naše tuge i bola, prelazimo preko medijskih hajki, napisa, optužbi, lažnih prijatelja... Ali da vaše kolege stave na naslovnu stranu maloletno dete i optuže ga na pravdi boga da je osumnjičen za ubistvo svoje maćehe, pa to je van svake pameti! To više nije ni ljudskost, ni novinarstvo, ne znam ni sam kako bih to nazvao. Jako me je pogodilo to i neću dozvoliti da mi blate decu. On ide u školu, izlazi, treba da upoznaje nove ljude, da ima devojku i strašno je nositi ovakav pečat. Ljudi mogu svašta misliti, zabraniti deci da se druže sa njim - očajan je Jelenin suprug.

Prema njegovim rečima, zbog nastale situacije, Uroševa majka Suzana neće sedeti skrštenih ruku.

- Svaki roditelj se trudi da maksimalno zaštiti svoje dete i niko ne bi ostao imun na ovakve stvari. Pogotovo ona koja zna da je Uroš voleo Jelenu i da su se lepo slagali. Zato je već unajmila advokata i podneće tužbe protiv svih medija koji su nam ugrozili dete - ističe Marjanović.

Na pitanje kako su se slagale Suzana i Jelena bez razmišljanja je rekao:

- Suzana je jako razumna žena i imamo super odnos. Nas dvoje smo se sporazumno razišli mnogo pre Jece. Nikada nije bila ljubomorna na nju, štaviše, uvek su poštovale jednu drugu i lepo se slagale. Suzana nikada nije okretala Uroša protiv nje, što dokazuje i to da on živi sa nama pod istim krovom - dodao je naš sagovornik.

POVEZANE VESTI

Petak 20.05.2016. 22:19
Гледала сам синоћ емисију са Марјановићима и баш сам пажљиво пратила њихове изјаве тако исто и њихово понашање. Наиме Зоран је причао да је то толико био идеалан брак...идеална и нестварна љубав...Причао је о Јелени све у суперлативу...да је била нај жена...мајка...домаћица...итд. Међутим у пар наврата када је помињао ћерку како тражи и чека ма-му......ниједна суза, ниједан грч бола на његовом лицу....? Ок....сузе нису мјерило бола, некада је теже оном ко сузе прогута....али ипак изгуб-ити такву жену и мајку.....ја сам заплакала слушајући јер ми је жао малене цурице, (а за Јелену сам тек чула у Паровима када је гостовала) која ће ето ни крива ни дужна читав живот на жалост остати ускраћена за највећу и безусловну....мајчину љубав !!!
Petak 20.05.2016. 22:21
12 дана је јавност у ЦГ са стрепњом ишчекивала исход нестанка малог Огњена Ракочевића? 12 дана полиција, ватрогасци, грађани и рониоци су претраживали сваки кутак Подгорице...у тих 12 дана чак су неки медији написали да га је отац склонио у циљу да његовим нестанком добије новчану надокнаду......!!! Дјечак је на жалост у недјељу пронађен на ушћу Мораче у Скадарско језеро и налаз обдукције је показао да је тјело било у води 10 до 12 дана, што се поклапа са његовим нестанком. ЗАШТО ОВО СВЕ ПИШЕМ? Па исти случај је ево већ 8 недјеља и са уб-ијеном Јеленом Крсмановић и до данас је безбров могућих и немогућих верзија. Данас може свако да пише шта му падне на памет и да за то ни најмање не одговара јер у медијима влада тотална анархија. То што се јавно и неоправдано ли-нчује један отац који је довољно осуђен синовим вишедневним нестанком и трагичним исходом....па кога још брига за то??? Тако и овдје осуђују се сви и нико није крив....важно је сензационализмом да се што боље продају 5-парачке новине, па боже мој.....Show must go on.....!!!
Petak 20.05.2016. 22:20
Мислим да би понашањем и Зорана и Владимира у синоћној емисији могли да се позабаве и психолози или неки други стручњаци којим је специјалност људско понашање! Наиме толико њихово хваљење Јелене и као жене...мајке...снахе....ма уопште као идеалне особе у шта ја ни не сумњам...али ми је мало сиптоматочно да ни један а ни други макар на трен нису показали ту своју бол што су изгубили такву жену или снаху.....У пар наврата Зоран је мало замуцкивао што може ипак навести на нешто........???
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online