Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 17.05.2015.
13:03 >> 18:46h
blic.rs, mondo.rs, inrormer.rs A

On je okončao šest života u Kanjiži: Navodno "pukao" zbog žene!

Rade Šefer (55) iz lovačke puške ispalio je više hitaca i tom prilikom usmrtio je snahu Nataliju i njene roditelje Šandora i Karolinu B. kao i svoju suprugu Rozu (1968) i njene roditelje J. T. i B. T. Prema najnovijim, nezvaničnim informacijama, Rade se prošle godine razveo od Roze i nju je krivio što je za sina našla ženu koja se njemu nije sviđala.

Facebook/Rade Šefer
Nezadovoljan mladom: Ubica Rade Šefer

Rade je dan posle venčanja, na kojem je ceo dan pio alkohol, otišao u mesto Orom, u kuću tasta i tašte, Ruže i Jene Traćika, gde je prvo lovačkom puškom ubio roditelje bivše žene. Nakon toga, zaputio se u selo Martonoš, 33 km daleko od Oroma na drugi dan svadbe svog sina. Tu je ubio snaju i njene roditelje, svoju suprugu Rozu i teže povredio jednu žensku osobu, piše Informer. 

Oni koji su smogli snage da nešto kažu o životu ovog nesrećnog para tvrde da je to bila velika ljubav.

- Želeli su da polako spremaju svadbu i nisu žurili, juče su se venčali u crkvi i mesnoj zajednici. Bila je to velika ljubav, koju smo danas trebali da proslavimo na najlepši mogući način - rekao je vidno potresen jedan od svatova u Martonošu. 

Mladi par je dosta putovao jer je Natalija radila u Francuskoj, i kako nezvanično saznajemo, tamo su želeli da nastave svoj zajednički život.
 
- Bili su prelep par, mnogo lepa deca, gledala sam ih kako se zaljubljeno šetaju po selu i nisam slutila da im se ovako nešto može desiti - rekla je za "Blic" jedna od Natalijinim komšinica u Martonošu.

Vinovnika tragedije u mestu Martonoš komšije opisuju kao povučenog, a u policiji nije imao dosije.

Ubijena lica su bila životne dobi od 25 do 74 godina.

Stefanović: I iskusni operativci na uviđaju

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da policija preduzima sve mere i radnje iz svoje nadležnosti na rasvetljanju oklonosti šetostrukog ubistva i samoubistva u mestu Martonoš kod Kanjiže.

On je Tanjugu rekao da su iz sedišta Uprave kriminalističke policije u Beogradu  na lice mesta upućeni iskusni operativci koji zajedno sa kolegama iz područja policijske uprave rade uviđaj.

Ministar unutrašnjih poslova je izjavio saučešće porodici i rodbini stradalih.

POVEZANE VESTI

Nedelja 17.05.2015. 22:01
Ovaj put vam ne zameram što ste izbrisali komentare jer ovde nije ni potreban komentar-čovek nad ovaakvim zlom ostaje bez reči.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online