Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 21.12.2014.
22:25
Blic A

Misteriozna smrt u Hajatu: Ivanina majka ne veruje policiji

Nada Bodrožić gotovo svakodnevno dolazi u beogradsku policiju i traži odgovor na brojna pitanja u vezi sa smrću njene ćerke Ivane.

facebook.com/Iva Bodrožić
Njena smrt i dalje misterija, mnogo pitanja bez odgovora: Ivana Bodrožić
 

Kako saznaje “Blic”, Nada Bodrožić, inače vojvođanska poslanica, često dolazi iz Novog Sada u Beograd i traži da joj u policiji kažu šta su dosad uradili u istrazi i do kakvih su saznanja došli o smrti njene Ivane, koja je 11. decembra pronađena mrtva u “Hajatu”. Nada je insistirala da se u KC Vojvodine uradi nova obdukcija.

- Ti rezultati, kao i rezultati prve obdukcije na VMA, očekuju se ove nedelje. Tada će biti jasno od čega je i kako Ivana preminula. Majka od policije traži i odgovor ko je posle smrti menjao Ivanine statuse na Fejsbuku - dodaje izvor “Blica”.

Ivanina majka ne želi da poveruje u verziju da se njena ćerka ubila u hotelskoj sobi.

Pitanja bez odgovora

- Da li je Ivana Bodrožić u sobi bila sama?

- Kako je i od čega preminula?

- Ko je menjao statuse na njenom Fejsbuk profilu posle njene smrti?

- Šta je nepoznata osoba htela da poruči dopisanim tekstom o “jednom čoveku... koji je lagano ubija”?

- Kaže da se poslednji put s njom videla četiri dana pre ubistva, kada je Ivana iz Novog Sada otišla u Beograd. Nadin utisak je da je Ivana bila srećna devojka, da nije imala nikakav problem i da nije bilo razloga da na sebe digne ruku – izvor “Blica“.

Nada Bodrožić od saznanja da je Ivana mrtva dovodi u pitanje dosad jedinu zvaničnu verziju policije - da je u pitanju samoubistvo predoziranjem “propofolom”.

- Majka je besna na beogradski policiju koja, kako kaže, traljavo vodi slučaj. Besna je i na to što su joj ćerku bez dokaza i argumenata označili kao prostitutku - dodaje naš izvor.

Kada je prošlog vikenda otišla u “Hajat” da iz sobe pokupi ćerkine stvari, majka je ostala zapanjena.

- Nada je mislila da je beogradska policija sprovela detaljnu istragu, uzela otiske i DNK uzorke, kao što su i saopštili. Majka je, međutim, iza stola u apartmanu našla “propofol”. U kutiji je pronašla tri pune i dve prazne ampule. Odnela ih je u policiju, a sutradan je u novinama pročitala da je taj lek pronađen prilikom konstatovanja smrti. To ju je razbesnelo jer ima utisak da neko ima interes da se ovaj slučaj što pre zaključi kao samoubistvo i ne istražuje dalje - kaže izvor “Blica”.

Policija čeka rezultate

Policija koja vodi istragu još čeka toksikološke rezultate uzoraka uzetih na obdukciji. „Rezultate očekujemo sledeće nedelje i do tada nećemo komentarisati detalje istrage niti bilo čije sumnje“, kažu u policiji.

 

Dala iskaz o trovanju

Ivana Bodrožić, prema saznanjima “Blica”, saslušavana je u policiji pre četiri godine, kada je Željko Mitrović podneo prijavu u kojoj je tvrdio da je žrtva trovanja. Tada su saslušani svi bliski prijatelji i saradnici vlasnika “Pinka”.
- U toj istrazi policija je došla i do imena Ivane Bodrožić, s kojom je Mitrović bio u bliskoj vezi. Ona je pozvana u policiju i dala je iskaz - kaže izvor “Blica”.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online