Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 22.07.2014.
07:46
N. Popović - Vesti A

Hilda danima ležala u krvi

Ko je i zašto ubio lepu kozmetičarku Hildu L. (29) iz Frankfurta, rodom iz Pljevalja u Crnoj Gori, pitanje je koje ovih dana okupira policiju grada na Majni. U nemačkim medijima pojavljuju se spekulacije kako se njenom momku iz Italije, koji je navodno pobožni musliman, nije dopao njen novi posao u kozmetičarskom salonu, pa policija ispituje i ove navode.

Nemačka policija pokušava da rekonstruiše život mlade Hilde L. kako bi otkrila ko je ubica (Foto: Arhiva)
 

Telo Hilde L. inače razvedene majke trogodišnje devojčice otkriveno je tokom vikenda kada je policija provalila u njen stan u frankfurtskom naselju Nid, pošto su njene komšije i prijatelji prijavili da je već danima nisu "videli ni čuli". Sumnje da se nešto užasno dogodilo nažalost su potvrđene. U stanu je nađeno njeno telo, a lekari su mogli samo da konstatuju smrt žene koja je razbijene glave danima ležala u krvi.

Pretnje familije

Prema informacijama nemačkog dnevnog lista "Bild", navodeći podatke iz policijskih izvora, Hilda L. je pre nekoliko meseci prijavila da dobija pretnje od svoje najbliže familije zbog promene načina života i da se zato oseća ugroženo. Navodno je njenim roditeljima status slobodne i samostalne žene, koja se upušta u veze sa muškarcima bio previše "zapadnjački". Kako nezvanično saznajemo, njeni roditelji takođe žive u Frankfurtu, a otac joj je zaposlen na tamošnjem aerodromu.

Mada je u prvom trenutku bilo nekih sumnji da je reč o samoubistvu, jer su njene komšije izjavile kako je u poslednje vreme bila depresivna, obdukcija je otklonila svaku sumnju i ukazala na brutalni zločin. Za sada nepoznati ubica je nekoliko puta udario tupim predmetom po glavi, a na vratu su primećeni tragovi davljenja.


I policija, a pogotovo nemački novinari, pokušavaju da rekonstruišu život mlade i lepe žene koja se pre tri meseca, nakon definitivnog razlaza sa suprugom, koji je poreklom iz Prijepolja, uselila u stan u naselju Nid.


Tada je promenila i posao. Prethodno je radila kao sekretarica jednog advokata, ali je odnedavno zaposlena u kozmetičarskoj i frizerskoj agenciji u Frankfurtu, zanimanje za koje je učila poslednjih godina.


Prema nezvaničnim informacijama, ona se u poslednje vreme zabavljala sa jednim Italijanom. Neki nemački mediji kao "Noje prese" prenose za sada nepotvrđene informacije da je reč o "strogo pobožnom muslimanu, kom se nije dopao njen novi posao".


Njene komšije, koje je kako kažu nisu dobro poznavali jer se nedavno doselila, dodaju da se u poslednje vreme iz njenog stana često čula vika, lupanje i vriska. Sa kim se i zašto svađala nisu znali. Takođe primećivali su da je prilikom slučajnih susreta bila zabrinuta, a na prozorima stana danima bi bile navučene roletne tokom celog dana.


Verovatno zbog problema koje je imala poslednjih dana pred smrt je brigu o ćerki prepustila bivšem suprugu, kod kog je dete boravilo u trenutku zločina.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online