Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Petak 26.07.2013.
21:31
Telegraf A

Aleksandar Mitrović vozio sestrin BMW, Željko nije hteo da mu kupi auto

Aleksandar Mitrović (19) udario je Andreu Bojanić (17) u Ustaničkoj ulici u Beogradu vozeći sestrin džip. Sin Željka Mitrovića nije imao svoj auto, jer vlasnik “Pinka” nije želeo da mu kupi vozilo iz straha da se nešto ne dogodi, ali je sudbina, ipak, bila surovija.

Imao loš predosećaj: Željko Mitrović

- Saša je te kobne večeri vozio džip svoje sestre Sandre, koji je ona od oca dobila na poklon pre četiri godine, kaže izvor Telegrafa blizak porodici Mitrović, i dodaje:

– Sandra je BMV X6 dobila za poklon od Željka za 18. rođendan, ali nije odmah mogla da ga vozi, jer u tom trenutku nije imala vozačku dozvolu. Kada je njen brat došao u Beograd na raspust, iz Londona gde ide u školu, pozajmio je sestrin automobil i te kobne večeri je upravo taj nesrećni auto vozio kad mu je Andrea istrčala i poginula.
 

Sagovornik Telegrafa kaže da je Željko imao predosećaj da ne treba da sinu kupuje auto dokle god živi u inostranstvu, baš iz straha da mu se nešto ne dogodi.
 

- Željko je znao da njegov sin, poput svih današnjih klinaca, voli automobile, ali nije želeo da mu ga kupi, čak ni kad je položio vožnju. Govorio je: "Polako, ima vremena, kad se vratiš iz Londona". Znao je da njegov sin nikad nije probao alkohol, da nije osoba koja se bahati, ali kao da je nešto predosećao. Ali, eto, sudbina je bila surovija – zaključuje izvor Telegrafa.
 

Andrea Bojanić je sahranjena u Beogradu, a Aleksandru Mitroviću je, posle saslušanja, određen jednomesečni pritvor.

POVEZANE VESTI

Petak 26.07.2013. 21:37
Šta ti je propaganda !!! Niko ni riječi o nesretno nastradaloj djevojci i njenoj rodbini i prijateljima, koji su u tuzi za njom, nego nam pričaju priče o malom Aleksandru, koji nije jadan ni imao pravo na automobil, te se njegova sestra smilovala i pozajmila mu svoj, da se dečko malo provoza ! Danas u Srbiji, ko nema novac, nema pravo ni na život, a da ne spominjem spomen !
Subota 27.07.2013. 05:43
Vesti, kurir, Blic... svakog dana su sve blazi prema ovom slucaju. Gledajte samo ponasenje ovih novinara..Sram vas bilo!!!!!!!! Samo gledajte za jedno 15 do 20 dana sta ce da izadje u ovim istim novinama...zivi bili pa videli. Za sve jadna devojcica kriva i jos da plate popravku auta njeni jadni roditelji. Kako su jadne ove novine pu sram vas bilo pu pu... Kako ga na finjaka spustise. Na naslovnu stranu ide kvarni moji novinari..ne sta kaze vas tata, nego da se bezanjem sa mesta nesrece i ne ukazane prve pomoci dobija 5 godina ko VRATA u svim normalnim drzavama, Gledajte ovo prvo je stao posle par kilometara pa kasnije, stao je posle 2 km. njegov tata: stao je posle 1km.
Nedelja 28.07.2013. 18:12
Već se pojavio članak u kome još jedan dokoni štač svedoči, doj mu je ker zapišavao banderu, video kako devojka prosto sama podletela pod kola...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online