Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Petak 13.04.2012.
15:55
Beta A

Teško povređeni u napadu u Peći biće prebačen u Beograd

Emil Lečina iz kosovskog sela Vitomirica, koji je teško pretučen u Peći, biće prebačen iz prištinske bolnice u Beograd jer mu se stanje pogoršalo, rekao je danas njegov brat Emin.

Teško povređeni u napadu u Peći biće prebačen u Beograd

On je za Radio KiM iz Čaglavice kazao da su lekari u Prištini njegovom bratu sinoć operisali levo oko.

"Lekari su rekli da gotovo ne postoje šanse da na tom oku ponovo vidi, jer je od udarca ispucala mrežnjača. On je juče hitno prebačen iz pećke u prištinsku bolnicu. Na operaciju se čekalo od 18 sati do ponoći, kada je operisan. Doktori su nam otvoreno rekli da za njega ovde nema nade i da treba da ide negde dalje", kazao je Lečina.

Kosovska policija za sada nije utvrdila motive napada ni uhapsila osumnjičene za napad na Lečinu koji se u Peć dovezao automobilom sa novosadskim tablicama kako bi obišao rodbinu.

Portparol Kosovske policije u Peći Dževat Ibra rekao je juče za agenciju Beta da su Lečini, pošto je parkirao automobil, prišla dva čoveka, zatražila mu da otvori prozor, a zatim ga udarili u oko.

Ibra je rekao i da je nešto pre Lečine u Peći napadnut Žarko Bošković iz Crne Gore. Bošković je na lečenju u pećkoj bolnici i čuvaju ga kosovski policajci.

Obojica napadača na Boškovica privedena su, a tužilac im je odredio pritvor.

POVEZANE VESTI

Subota 14.04.2012. 01:39
cutajuci vase komentare o emilu morao sam se registrovati i pojasniti vam neke stvari. Emil licina je bosnjacke vero ispovesti (ne prica albanski)drzavljanin je Srbije , a 2 god, zivi u novom sadu majka i tri brata mu zive u selu vitomirici kod Peci, otac mu je ubijen posle rata od strane albanaca, Emil je ozenjen i ima cerku zena mu je katolicke veroispovesti i zivi u svajcarskoj , on jos nije sredijo papire svajcarske tako da jos ceka, bio je u poseti familiji u peci sa autom novi sad tablice tako da je napadnut od strane albanaca samo zbog tablica.i nemojte misliti da ste vi veci patrijote od njega , vi koji catujete ovde , informacije ste dobili od njegovog prijatelja,
Nedelja 16.12.2012. 00:09
E pa ovako Musliman sam napadnut sam samo zbog SRB tablica Pribivaliste mi je u Novom Sadu takodjer i zdravstveno osiguranje sa Kragujevcom vec odavno nemam nista a to sto ti se siptari lece po bg idi pitaj tvoje korumpirane doktore u BG jos nesto ovo sto se meni desilo OTPISANI SRBINE nedaj boze moglo bi i tebi sutra da se desi zbog tablica . I NEMOJ DA SE PRAVIS PUNO PAMETAN I NESTO MUDRUJES KAD NE ZNAS O CEMU SE RADI POPIJ NEKI KAFETIN I PRESTACE GLAVA DA TE BOLI i da ako te jos nesto muci javi se ja cu ti objasniti samo mi se nemoj sikirati . Lično I personalno - Ličina Emil Zahvaljujem se Gosp.Radi Trajkovic, osoblju hitne pomoci iz Gracanice i DR Čanadanoviću Upravniku Očne kl u NS
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online