Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 20.10.2018.
10:44
blic.rs A

Brutalno ubistvo u Banjaluci: Mladiću šrafcigerom probili glavu

Bojan Milovanović (29) iz Kozarske Dubice ubijen je na veoma brutalan način, kada ga je dok je ležao bez svesti Goran Bilčar (27) šrafcigerom ubo u vrat, a zatim mu zadao i smrtonosni udarac tako što ga je ubo u slepočnicu, saznaje „Srpskainfo“.

pixabay.com
Foto: Ilustracija

Detalji su ovo monstruoznog ubistva koje je uzdrmalo Srpsku, a koje se desilo u noći između srede i četvrtka u centru Banjaluke, u blizini parka Kupusište. Osim Bilčara uhapšen je i Marko Mihajlović kojeg terete za učestvovanje u tuči sa smrtnom posledicom i oštećenje tuđe stvari.

Prema našim saznanjima istraga je otkrila sve detalje šta se dešavalo u noći između četvrtka i petka u ulici Nikole Pašića.

- Ove dve grupe mladića srele su se u pekari u ovoj ulici. Sa jedne strane bilo je pet momaka iz Kozarske Dubice, a sa druge strane Bilčar, Mihajlović i još jedan njihov prijatelj. Mladići iz Kozarske Dubice su nešto pevali i tada je došlo do prepucavanja između ove dve grupe, navodno im je prvi počeo dobacivati taj drug od osumnjičenih – pojasnio je izvor blizak istrazi.

On je dodao da su posle nekog vremena mladići iz Kozarske Dubice seli u automobil  „fiat“ i krenuli dalje. Međutim, oni tvrde da nisu dobro poznavali Banjaluku i nekoliko puta su opet prošli kraj pekare.

- Ovo je Bilčaru i Mihajloviću bilo sumnjivo i mislilu su da oni čekaju njih da izađu. Kada su treći put sa "fiatom" prošli kraj pekare, njih dvojica sedaju u Bilčarev „BMW“ i stižu ih na raskrinici i poprečuju put. Tada iz "fiata" izlale četvorica mladića i dolazi do između njih – kaže naš sagovornik.

Prema njegovim rečim Bilčar tada otvara gepek od svog automobila i vadi dizalicu i baca prema njima. Najverovatnije je da je dizalica pogodila Milovanovića u glavu i da on od udarca gubi svest.

- Tada mu prilazi Bilčar, koji ga je zakoračio i šrafcigerom ga je prvo ubo vrat i tu mu je nanio manju povrede. Međutim, Bilčar ne odustaju, ovaj drugim udarcem mu je probio slepočnicu i nekoliko centimetara u glavu mu zabio šrafciger – istakao je izvor iz istrage.

Nakon toga oni beže, ali ih policija isto jutro pronalazi i hapsi.

Pritvor

Goran Bilčar i Marko Mihajlović juče se u predati u nadleženost tužilaštva. Bilčar se tereti za ubistvo i oštećenje tuđe stvari, a Mihajlović za učestvovanja u tuči sa smrtnom posledicom i takođe oštećenje tuđe stvari.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online