Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Utorak 18.10.2016.
22:18
Vestionline, Blic.rs A

Dikiću pozlilo na saslušanju, odvezen u bolnicu

Sudija za istragu Višeg suda u Podgorici Miroslav Bašović odredio je pritvor do 30 dana za 14 državljana Srbije osumnjičenih za organizovanje kriminalne organizacije i terorizam u pokušaju, saopšteno je u utorak uveče iz Višeg suda.

Tanjug (Arhiva)
Određen mu je pritvor do 30 dana: Bratislav Dikić 

Pritvor je određen bivšem komandantu "Žandarmerije" Bratislavu Dikiću i osobama čiji su inicijali H.K, M.B, D.M, M.D, Đ.S, Č.A, A.A, Đ.M, Ć.S, S.D, A.M, M.I i A.P, zbog osnovane sumnje da su izvršili krivična dela stvaranje kriminalne organizacije i terorizam u pokušaju.

Dikiću je pozlilo je nakon saslušanja u Višem sudu, nakon čega mu je ukazana medicinska pomoć u Urgentnom bloku Kliničkog centra Crne Gore, javio je portal "Vijesti".

Državljani Srbije, njih 20, uhapšeni su zbog sumnje da su na teritoriji Crne Gore počinili krivična dela stvaranje kriminalne organizacije i terorizam. Sumnja se da su nameravali da prvo preuzmu automatsko oružje, a potom u izbornoj noći izvrše napade na instutucije sistema, policiju i predstavnike državnih organa.

Šest državljana Srbije pušteno je na slobodu nakon saslušanja zbog sumnje da su učestvovali u stvaranju kriminalne i terorističke organizacije, a cilj je bio hapšenje premijera Crne Gore, saopštilo je ranije crnogorsko Specijalno tužilaštvo.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 20.10.2016. 20:21
Dobro zapazanje u "predstavi za lakoverne". Kako su unapred znali sve njihove planove pre njhovog hapsenja i davanja izjava? Naivno, nema sta. Ovim cirkusom Milo i njegovi su se samo obrukali u nameri da izazovu odredjenu propagandu u kojoj bi bila umesana Srbija pa mozda i Rusija. Znamo dobro kakav je igrac Milo. Bice da je i ovaj strajk gladju samo predstava da se otklone sumnje u svu tu reziju. Na kraju ce ih sve pustiti......
Četvrtak 20.10.2016. 20:24
Tužilaštvo je objavilo prije saslušanja koje su namjere ove grupe!!!? I to se objavljuje na sam dan izbora??? Ministar Danilović nije obavješten ni očemu?? Predstava,ali loše režirana!
Četvrtak 20.10.2016. 20:25
Mi mislimo da je ovo laz svi pravi crnogorci i normalni gradjani Crne Gore mislimo da je ovo velika prevara. Politicari zele da zavade dva bratska naroda,plate neke ljude za to i cao djaci.......
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online