Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 16.05.2016.
09:28
mondo.rs A

Nestali dečak pronađen mrtav: Telo isplivalo iz reke

Oko 18:30 časova u nedelju, lovočuvar Nikola Ulićević na na ušću Morače u Skadarsko jezero pronašao je beživotno dečje telo.

AP
Uzrok smrti još uvek nije utvrđen

Nažalost, prvi rezultati istrage ukazuju da je reč o telu Ognjena Rakočevića, jedanaestogodišnjeg dečaka koji je nestao iz porodične kuće pre 12 dana.

Prema iskazu Ulićevića telo je plutalo po vodi u mestu Manastirski Vrbiš.

Za Ognjenom su minulih 12 dana bezuspešno tragali pripadnici svih nadležni službi i građani.

Odmah nakon pronalaska beživotnog tela dečaka na lice mesta uputili su se pripadnici policije, hitne pomoći i mrtvozornci, ali i otac dečaka Branko Rakočević.

Policija je obezbedila prilaze obali kod restorana Jezero.

"Dežurna služba Centra bezbednosti Podgorica je večeras oko 20.00 časova obaveštena da su dva lica, među kojima je radnik lovočuvarske službe Skadarskog jezera, na ušću reke Morača u Skadarsko jezero, u mestu Manastirski Vrbiš, uočila beživotno telo. Na lice mesta su, odmah po obavještenju, upućeni pripadnici nadležnih službi. Beživotno telo za sada nepoznatog lica je obezbeđeno. Nakon izvlačenja tela preduzeće se mere i radnje na identifikaciji, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena", saopšteno je iz Uprave policije.


Oko 22 sata telo dečaka dopremljeno je do restorana "Jezero", gde ga je pregledala ekipa Hitne pomoći. Telo je nakon toga upućeno na Odeljenje patologije Kliničkog centra u Podgorici, gde će biti obavljena obdukcija.

Vijesti su prenijele da je lovočuvar Nikola Ulićević rekao da je gotovo siguran da se radi o telu nestalog dečaka Ognjena.

- Izašao sam čamcem na jezero, kada sam primetio telo kako pluta u vodi. Izgledalo je kao da pluta lutka. Kada sam prišao video sam da se radi o telu dječaka i da na njemu nije bilo odeće - rekao je Ulićević Vijestima.

On je dodao da je duvao vetar, koji je odnosio telo tako da je morao da ga prati i da se udaljio sa tog mesta verovatno ga ne bi više našao.

Lovočuvar je ispričao da je odmah pozvao kolegu nakon čegu su obavestili nadležne organe.

Ulićević je ispričao da je telo dečaka čuvao gotovo dva sata dok ga nisu preuzeli istražni organi.

Nezvanično, zbog toga što je telo dečaka dugo bilo u vodi uzrok smrti biće poznat verovatno u ponedeljak kada će biti obavljena obdukcija.

POVEZANE VESTI

Utorak 17.05.2016. 23:53
У свих ових 12-14 дана колико је трајала потрага за дјечаком неки медији су писали чак да је отац склонио дјечака да би тако добио као одштету од неколико хиљада евра....?! А ево дјечак је нађен....мртав на ушћу Мораче у Скадарско језеро! Ово је заиста један велики злочин и хаос који влада по медијима јер пискарала тако олако пишу лажи....тако олако линчују родитеље и породицу, која је довољно погођена самим дјечаковим нестанком.... И што је најгоре у свему овоме је то да нико никада неће ни најмање одговарати за противзаконито изношење нетачних података и писање ноторних лажи о свему томе. Исто као и у Србији у вези пјевачице Јелене Крсмановић и свакодневних пискарања те уб-ио је неки обожавалац...те тајни љубавник....те муж...па свекрва....те уб-ијена са 30 удараца.....Пискарала јер ово новинари нису! таквим понашањем жртве поново и свакодневно уб-ијају из дана у дан........!!!
Utorak 17.05.2016. 23:56
Малени анђеле волио си воду и у води си нашао свој вјечни сан! Нека су анђели са тобом, Огњене и нека твоја душица нађе свој мир и спокој.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online