Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Ponedeljak 10.02.2014.
04:24
Z. M. - Vesti A

Građani Sarajeva: Odakle da obnovimo spaljeno

Koliko je situacija u Sarajevu i dalje napeta posle nereda, najbolje svedoči nemogućnost policije da garantuje bezbednost. Tako je policajac novinaru "Vesti" savetovao da ne zastaje automobilom beogradskih tablica u glavnoj ulici, jer ne može da, kako je rekao, garantuje bezbednost budući da je "narod besan".

Stanovnici Sarajeva su ogorčeni zbog paljenja zgrada Predsedništva i Kantona Sarajevo i sa nevericom obilaze zapaljenja zdanja....
 

Rad vatrogasaca, koje je obezbeđivala policija, pratio je daleko posle ponoći, radoznalo jedan broj mladih građana, koji su stajali pored puta i slikali zgrade u plamenu. I vozači automobila u prolazu u glavnoj ulici stajali bi da pogledaju nanetu štetu.

Radnici u obližnjim kafićima i prodavnicama osudili su nasilje do kojeg je došlo u petak u Sarajevu.

"To su učinili sve klošari, narkomani, huligani", kritikovao je ogorčeni mlađi Sarajlija divljanje po njegovom gradu.

Stanovnici Sarajeva su ogorčeni zbog paljenja zgrada Predsedništva i Kantona Sarajevo i sa nevericom obilaze zapaljenja zdanja.

- Ovo nije nikakvo rešenje. To je sramota. Podržavam mirne proteste. Narod je ogorčen i trpi. Žvim u centru i verujte da ne mogu da prepoznam grad. Plakala bih - reakcija je sredovečne Sarajke.


Sarajlija, koji je prolazio ulicom Maršala Tita, u kojoj su demonstranti lomili sve pred sobom, ocenio da je divljanje u centru grada katastrofalno i žalosno.


- Narod je toliko nezaposlen, nemaju šta da jedu i došlo im je kako se kaže "pet do dvanaest", ali uništavanje objekata nije način protesta. Treba promeniti vlast koja je nesposobna, ali ne nasrnuti na objekte - istakao je on dodajući da sada građani Sarajeva treba da saniraju štetu, upitavši odakle.


Mlađi Sarajlija ocenio je da "paljenje pokazuje kućno vaspitanje balavaca koji su to uradili".


- Protest je jedna stvar, i to podržavam. Ako je trebalo vladu smeniti, za to postoje načini. Katastrofa je uništavati. To su deca od oko 16 godina koja se sada hvale slikama na Fejsbuku - ogorčeno je konstatovao.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 10.02.2014. 05:56
Pocinje polako: HELJP BAZNIJA!!!!!!!!!!
Ponedeljak 10.02.2014. 07:40
Skrenulo je pažnju, ali lošom metodom. Neko im je loše isplanirao.
Ponedeljak 10.02.2014. 08:23
Pomocu kredita za obnovu i izgradnju, naravno.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online