Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Utorak 28.08.2012.
14:53
24sata.hr A

Bila intimna s kardinalom, a njen sin traži test očinstva

Tanja Breda koja danas ima 61 godinu je bila u intimnim odnosima s kardinalom Francom Rodeom (78) sa kojim je zatrunela i rodila sina Petera koji sada traži test očinstva, pišu hrvatski mediji.

Slovenački kardinal Franc Rode
 

Da bila sam u intimnim odnosima s kardinalom 1969. godine odnosno kada sam imala 18 godina, potvrdila je u utorak Slovenka Tanja za Delo. Godinu dana nakon toga u nemačkom sanatoriju je rodila sina Petera, ali tvrdi kako on nije kardinalov sin. Peter danas živi na Bliskom istoku, a nedavno je tražio test očinstva.

Peter je preko advokata poručio kako je pisao kardinalu, ali on mu nije odgovorio. On je kardinala vidio samo jednom, kada je imao pet godina. Tada je zajedno s majkom bio u poseti rođaki koja živi u blizini Celja, a tamo setad zatekao i Rode.

Osoba koja je Delu otkrila aferu je rekla da je Rode bio Tanjin učitelj veronauke. Ona se preselila u Nemačku, a kasnije se vratila u Sloveniju sa suprugom Nemcem koji je Petera priznao kao svog sina.

Rode je rekao da je sve to laž i neistina te da se cela priča temelji na glasinama i tvrdnjama neimenovanih izvora. Oštro je opovrgnuo tvrdnje o očinstvu i naglasio kako će iskoristiti sva pravna sredstva kako bi se zaštitio.

Utorak 28.08.2012. 19:27
I kad se, recimo, eventualno utvrdi da mu je ovaj kardinal otac (ako ga na silu posalju na DNK analizu), sta ce ovaj time da dobije? Kardinala ce da rascine i posalju u neki manastir, on licnu imovinu (kuce, zgrade, stanove) ne moze da ima, a sina ce odbijati da prizna kao i do sad, i sta ce mu takav "otac"? Nije otac samo polni organ iz kojeg se istrese sperma. Otac je neko ko dete, zajedno sa majkom, podize, brine o njemu, voli ga, uci ga da vozi bicikl, da ima karakter...
Sreda 29.08.2012. 14:09
Nista od toga nece biti jer i da ga prizna kao sina nema niko nikakve koristi od toga. Katolicki svestenici neposjeduju privatnu imovinu i sve sto imaju pripada Katolickoj Crkvi tako da mu tatica ostavlja od shake do lakta kako nas narod lijepo kaze. Zato dame katolicke vjeroispovjesti dobro pazite da se ne zapricate sa kakvim svestenikom na ispovjedi jer kad se rodi valja ga ljuljat.
Četvrtak 30.08.2012. 08:40
Neka požuri dok ima gde da se uzme uzorak za analizu.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online