Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 29.11.2016.
15:42
Sponzorisani tekst A

Budući stanari će uživati u potpunom komforu u najlepšem gradu na Vrbasu

U samom srcu Banjaluke na lokaciji kakva se samo poželeti može, kompanija Tempo gradnja d.o.o. Banjaluka gradi poslovno stambeni objekat na više od 22.000 kvadratnih metara.

Promo: Tempo gradnja d.o.o. Banjaluka
 

Na prostoru između "Sberbank" a. d. Banjaluka i hotela "Vidović", u Jevrejskoj ulici, možete kupiti neki od više od 130 stanova najrazličitijih veličina od 40 pa čak do 270 m2, ili pak neki od poslovnih prostora površine veće od 500 m2, a na galerijskom delu kancelarijski prostor sa atrijumom, tako da će predstavljati svojevrsnu mirnu oazu za urbano poslovanje i stanovanje.

Naročito ističemo mogućnost izgradnje pojedinačnih bazena na krovu na poslednjoj povučenoj etaži, što uz spratnost od devet etaža iznad zemlje, čini penthouse na vrhu idealnom investicijom, a zgradu specifičnom i jedinstvenom u široj regiji.

Parking je obezbeđen za sve stanare i vlasnike poslovnih prostora u dve podzemne etaže. Parking mesta su različite veličine od 11,5 do 17 m2.

Osim parking mesta, na prodaju su i ostave, koje su dostupne isključivo na upit i u kombinaciji sa parking mestom uz koje stoje.

Kvalitet gradnje je zaista vrhunski i u skladu sa projektom, a na izvođenju radova angažovane su renomirane lokalne firme. Objekat se sastoji od dve podzemne i devet nadzemnih etaža, te u perspektivi čini savršen dom za oko 500 budućih stanara.

Promo: Tempo gradnja d.o.o. Banjaluka
 

Popust do kraja januara

U toku pretprodaje do kraja januara 2017. godine, kompanija Tempo gradnja d.o.o. Banjaluka nudi određeni popust za avansno plaćanje, a u saradnji sa vodećim bankama u regionu, budući stanari brzo i kvalitetno mogu realizovati stambene kredite po povoljnim uslovima.

U samoj gradnji koristiće se moderni materijali, koji obezbeđuju visoku energetsku efikasnost. Završni radovi su, takođe visokog kvaliteta od prvoklasnih glazura, hrastovih drvenih obloga, prvoklasnih italijanskih keramičkih pločica i sanitarija. Alu i PVC stolarija su izbor za spoljašnju, a visoko lakirano lamerilano drvo za unutrašnju stolariju.

Naravno, ukoliko neki kupci budu imali potrebu za promenom, u kompaniji se nadaju se da će im moći izaći u susret u dogovoru sa izvođačima radova.

Objekat je smešten u urbani deo strogog centra grada, tako da koristi isključivo zajedničke gradske resurse, od kojih je najbliži park "Petar Kočić", turističko - zabavna destinacija "Kastel", verski i administrativni objekti, banke, hoteli, restorani i trgovine.

Gradnja je počela u avgustu i trenutno se zida druga ploča u podzemnim etažama. Ali uprkos toj činjenici stanova manjih od 50 m2 gotovo da nema više u ponudi. Do kraja 2016. godine planira se završetak svih radova i dovođenje objekta na "kotu nula", a sve ostale radove i tehnički prijem planirani su za drugu polovinu 2018. godine, tačnije u periodu od septembra do decembra.

Bilo da tražite stan koji biste iznajmili ili vaš kutak za život u najlepšem gradu na Vrbasu, ova zgrada je pravo mesto za vas.

Za detaljnije informacije posetite www.tempogradnja.com

Promo: Tempo gradnja d.o.o. Banjaluka
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online