Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 14.10.2017.
12:58
Vestionline A

Podeli svoje talente i kreativnosti i putuj u Diznilend!

Akcija "Kreiraj srcem i dušom" poziva vas da u nedelju 15. oktobra u 18h dođete na koncert na Spensu povodom otvaranja konkursa koji je namenjen svim zainteresovanima koji žive u Srbiji, ali i za sve one koji žive u dijaspori. Konkurs traje do 29. decembra 2017. kada će biti proglašen pobednik i dodeljena prva nagrada - put u Diznilend.

Vestionline
Devojčica za harfom je Anja Plavšić učenica 5.-og razreda u MŠ "Isidor Bajić" u klasi nastavnice Jelene Todorović

Na kocertu će nastupiti učenice i profesorke harfe MŠ "Isidor Bajić" iz Novog Sada. 

Anja Plavšić- V razred OMŠ

klasa prof. Jelena Todorović

- D. Henson-Conant: Baroque flamenco

Simona Minić- IV razred OMŠ

klasa prof. Jelena Todorović

- S. McDonald: Toccata 

Duo renesansnih harfi-

Mina Momčilović

Jelena Todorović

- O. Respighi: Siciliana

- J. Molnar: Humoresque

- H. Renie: Les pines de charlannes

Lana Dujmović- III razred SMŠ

klasa prof. Mina Momčilović

J. Thomas: Posmatranje pšenice

Duo harfi-

Mina Momčilović

Jelena Todorović

- Tradicionalna pesma: Simple gifts

- B. Andres: Dyades

- J. Pachelbel: Canon in D

Ovaj koncert zapravo je uvod u konkurs čije su teme: život, ljubav, sloboda, inspiracija i zdravlje. Više o samom konkursu i projektu možete saznati i u ponedeljak 16. oktobra u 14h na Spensu kada je press konferencija o samom projektu. Ukratko, reč je o zabavno edukativnom projektu namenjenom svim uzrastima i razvojima, kreiranom na osnovu kvalitetnih i najpriznatijih međunarodnih dečjih programa i aktivnosti.

KONKURS INSPIRATIVNA AKCIJA POKAŽI I PODELI SVOJ TALENAT I KREATIVNOST I PUTUJ U DIZNILEND: 

Radove SLATI na adresu RECREATE LIFE za konkurs KREIRAJ SRCEM I DUŠOM, SPENS, Sutjeska 2, Novi Sad, 21000 Novi Sad.

Inspirativna akcija se sastoji iz mnogo različitih aktivnosti, i osmišljena je da na neobičan način inspiriše i podstakne sve učesnike da se slobodno izraze kroz različite vrste umetnosti -slikanje, muziku, ples, dramu, vajanje, kreiranje, pisanje i na taj način razvijaju i unapređuju svoje prirodne sposobnosti.

Cilj ovog projekta je podrška i inspirisanje kreativnosti i talenata, malih i velikih, poznatih i nepoznatih ljudi.

Pozivamo vas da obavestite najmlađe i ostale starije, sve zainteresovane da u svom slobodnom vremenu učestvuju u konkursu, Oslobode, pokažu i podele svoje talente i kreativnosti i osvoje putovanje u Diznilend.

Radove možete kreirati iz raznih oblasti (pomenutih ili ne): muzike, plesa, književnosti, slikarstva, kolaža, maketa, visual board-a, dramskih odlomaka iz filma, televizije, pozorišta ili kreacija mnogih zanata. 

U toku konkursa na raspolaganju i usluzi vam je tim za dodatnu pomoć - sve dodatne informacije možete primiti upitom na mejl adrese: konkurs@kreirajzivot.rs, mirjana.sajkovic@recreatelife.net i/ili pozivom broja 0695588128.

Konkurs se realizuje u saradnji sa Školskim sportom Ministarstva Omladine i Sporta Srbije.

Do sada ovaj projekat je realizovan u formi konkursa za osnovne škole, srednje škole, rodtitelje kroz više od 500 kreativnih radionica i više od 200 otvorenih časova u Beogradu, Novom Sadu, Nišu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online