Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 26.04.2017.
10:34
B. Đokić - Vesti A

Nasilje u srpskom džet-setu (3): Od šamara do slomljenog nosa

Na srpskoj estradi, nažalost, postalo je gotovo svakodnevica da se ljubavni problemi i rastanci rešavaju pesnicama i batinama. Jedan od primera je pevačica Mia Borisavljević. Ona je decembra 2014. godine prijavila policiji da ju je Nikola Minić, sa kojim je ranije bila u vezi, pratio automobilom do njene zgrade, upao potom u njeno vozilo i više puta udario. Posle napada, ona je prijavila Minića policiji i otišla na pregled kako bi joj dokumentovali povrede.

instagram.com/stefanrasta
Kratko i žestoko: Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta

Pesnicom iz zasede

Ispričala je u stanici i da je krajem 2011. godine od njega dobila nekoliko šamara jer mu se učinilo da je flertovala sa nekim.

- Neka moj primer posluži drugim ženama da znaju da treba da stanu na put nasilju i nikada da ne ćute. Dajem sve od sebe da ipak budem srećna i da ne razmišljam o tome što se desilo - rekla je tada pevačica.

Kako su tada izveštavali mediji, Minić je bio poznat po nasilničkom ponašanju prema pevačici, budući da joj je jednom prilikom slomio nos. Ovaj put ju je sačekao ispred zgrade, upao joj u auto dok se parkirala i udario je svom snagom u glavu.

- Mia i Nikola su svoju romansu prekinuli pre nekoliko meseci, međutim, Minić je očigledno imao neki problem u svojoj glavi, te je pevačicu pratio nedeljama unazad. Te večeri primetila ga je iza sebe tokom celog puta kada se vraćala kući i u trenutku kada se parkirala ispred zgrade, on je nasilno otvorio vrata njenog automobila. Ušao je unutra i iz sve snage počeo da je udara u glavu. Pevačica je odmah nakon toga pozvala policiju, a sutradan je otišla na detaljan pregled - izveštavali su mediji.

Brak od dva meseca

Pevačica Ana Nikolić je bila u centru afere oktobra 2016. godine, kada su, prema pisanju medija, pesnicama rešavane bračne nesuglasice između nje i njenog supruga, repera Stefana Đurića Raste. U javnosti se spekulisalo o razlozima sukoba, ali nijedna strana se tim povodom nije javno oglasila. Ono što je bilo još neobičnije u ovom slučaju jeste da su u tom trenutku Ana i Rasta bili u braku svega dva i po meseca.

- Posvađali su se žestoko i došlo je do fizičkog obračuna. Zapravo, potukli su se. Neko je pozvao policiju, a nakon svega više neće živeti zajedno - kratko su tada izvestili mediji.

Manekenka porekla batine

Bivša misica i voditeljka Sanja Papić imala je problema maja 2011. godine sa svojim tadašnjim dečkom samo zato što se u jednom beogradskom klubu pozdravila sa bivšim momkom, fudbalerom Partizana Stefanom Babovićem.
Papićeva je, kako su izvestili mediji, dobila batine pošto je sa dečkom, izvesnim Andrijom, došla u klub u kojem je s društvom bio i Stefan. S obzirom na to da je Papićeva znala Babovića, prišla je da se pozdravi sa njim. To je, međutim, razbesnelo njenog dečka, sa kojim se tada zabavljala nekoliko meseci, a koji je, navodno, dobro poznat u kriminalnim krugovima.
- Andrija je Sanju izvukao iz gužve i odveo ispred toaleta kluba, gde joj je dva puta prosuo piće u lice, a onda počeo da joj lupa šamare. Sanja je plakala dok ju je on tukao. Kad je obezbeđenje kluba videlo šta se dešava, odmah im je prišlo i razdvojilo ih. Papićeva je otišla kući, a dečko je odmah krenuo za njom - prenosili su mediji izjave svedoka.
Šta se izvan kluba dešavalo ostalo je nepoznato, ali je manekenka za novine objasnila šta se navodno desilo.
- Jao, jeste me napao, ali nije bilo fizičkog obračuna. Do mene su već stigle priče da se to veče desio skandal - prokomentarisala je Papićeva za medije.

Voditeljka izgubila bebu

Nekadašnja voditeljka Grand parade Ljubinka - Buba Dobrosavljev je 2011. godine potresla javnost kada je ispričala da je bila žrtva nasilja svog dečka Nebojše Pavlovića, te da je zbog njegovih batina izgubila bebu. Buba je ispričala da je svog tadašnjeg dečka upoznala sasvim slučajno i da je sa njim potom i ostala u drugom stanju. Ubrzo je izgubila bebu, a za nesreću je okrivila svog izabranika, za koga je pričala da ju je tukao, kao što je i tukao sve svoje bivše devojke, izjavila je za medije.
- Bila sam u četvrtom mesecu trudnoće. Ja sam preživela, ali beba nije - ispričala je tada voditeljka. Kasnije je u izjavi za policiju ublažila svoje reči, a na sudu je postignut sporazum kojim je Nebojša Pavlović trebalo da joj plati 150.000 dinara, tada oko 1.500 evra.

SUTRA - Nasilje u srpskom džet-setu (4): Petrojka pobegla u Sigurnu kuću

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online