Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 20.01.2015.
08:49
M. Jovanović - Vesti A

Samoubistvo jednog poltrona

Uvod u (ne)očekivani rasplet "slučaja Kolinde" išao je, prema pouzdanim izvorima, otprilike ovako: glavni urednik beogradskog tabloida "Informer", opštepoznatog kao glasnika aktuelne vlasti, rešio je da bude veći katolik od pape (čitaj: vlasti) i da se preko svojih novina obračuna sa hrvatskom predsednicom koja se odmah posle pobede "proslavila" antisrpskim izjavama.

Tabloidna Srbija: Jedna od spornih naslovnih strana
 

Prvi udar beše "ekskluziva" kako je Kolinda nekad davno bila u vezi sa poznatim Srbinom, koji je "iskoristio" i šutnuo, pa odatle njena mržnja prema Srbima.

Vlast je videla i pomislila: pa, dobro, neka je malo potkači kad već mi ne smemo.

Usledila je sledeća "ekskluziva": postoji snimak seksa dotične. Vlast je opet videla i opet pomislila: neka, neka, nek se malo trese, ionako je to samo tabloidna spekulacija.

Osokoljen ćutanjem, glavni urednik je totalno izgubio (samo)kontrolu: na naslovnici je osvanula izvesna oskudno obučena plavuša, navodno lično Kolinda, i to u pauzama seksa sa anonimnim Srbinom. Snimke je, napisao je "Informer", dostavila hrvatska obaveštajna služba.

To je već bilo previše. Nekoliko sati pošto je taj broj osvanuo na kioscima pred zgranutim narodom, glavni urednik (koga dijaspora uglavnom zna kao voditelja prorežimske emisije Teška reč na Pinku) je nateran da se pred kolegama javno pospe pepelom, da prizna da je sve suva izmišljotina i da je spreman da snosi sve moguće posledice, uključujući i sud, pa i zatvor.

Navodno, i Hrvatima je sve to bilo toliko degutantno da im nije palo na pamet da pišu demarš Beogradu, već su samo skrenuli pažnju da je sve, ipak, otišlo predaleko.

Nastaviće se...

U očajničkom pokušaju da se opere, Vučićević je u jučerašnjem "Informeru" napisao da mu je sve "smestila hrvatska obaveštajna služba", a u međuvremenu je "probuđeni" ministar kulture rekao da u "aferi Kolinda" ima elemenata za prijavu.

Ovo nije priča o Draganu J. Vučićeviću, do subote bogu i batini srpske tabloidne štampe, koji je zarad odbrane režima sipao otrov na sve strane, tetošen, mažen i filovan državnim parama.
Ovo je, jednostavno, gadan i bljutav epilog stanja u koji su se zaglibili gotovo svi srpski mediji, učesnici u trci za naklonost aktuelne vlasti. D. J. V. je imao tu nesreću da je bio najluđi, najbezobrazniji i najbeskrupulozniji trkač i ta brzina ga je odvela direktno u profesionalno samoubistvo.

D. J. V. je prošetao Tanjugovim pres-centrom namazan katranom i perjem, a do juče je bio glavni medijski likvidator.

Ako ovo ne otrezni ostale, ja stvarno ne znam šta će.
 

Utorak 20.01.2015. 11:46
U ovom članku nema šta da se komentariše.Novinar je sve rekao za ovog poltrona.Ja bih dodao samo kako to da niko do sada nije video da je taj čovek bolestan u glavu bre...i to puno!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online