Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 28.07.2010.
17:14
Vestionline A

Jelena najavljuje brz oporavak i povratak

Druga teniserka sveta Jelena Janković trenutno se odmara i oporavlja od povrede zloga desne ruke i najavljuje povratak na teren na turniru u San Dijegu, američkom gradu u kojem je popularna Džej-Džej nedavno sagradila kuću.

Jankovićeva je povredila zglob u meču drugog kola turnira u Portorožu.

"U Portorožu mi je bilo veoma lepo. Bila sam tamo sa porodicom i dečkom, što je bilo sjajno. Plovila sam malo na jahti, a šetala sam i pored mora svaki dan. Bio je to prvi put da sam posetila Portorož, a sve je bilo sjajno organizovano. Nadam se da ću ići tamo i sledeće godine", pojasnila je najbolja srpska teniserka u svom novom blogu.

Jelena se upravo povredila u Portorožu, ali nije klonula duhom zbog toga.

"Povrede nisu poželjna stvar, ali su deo sporta. Nisam imala sreće na protekla dva turnira, ali nadam se najboljem i nastaviću vredno da radim. Ponovo sam 'broj dva' na rang listi, i igram dobro u poslednje vreme, a samo se molim da me zdravlje posluži tako da ću moći da nastavim da radim svoj posao najbolje što mogu", rekla je Jelena i nagovestila kada bi ponovo mogla na teren.

"Nadam se da ću krenuti za San Dijego u narednih nekoliko dana. Volim da provodim vreme tamo. Baš u tom gradu će biti moja nova kuća. Sledeće godine u San Dijegu igraću kod kuće. Ne dešava se često da možete da spavate u svom krevetu i igrate neki turnir u isto vreme. Zaista sam srećna što se ovo takmičenje vratilo u kalendar", dodala je srpska teniserka.

Jankovićeva se osvrnula i na mladu Aleksandru Krunić, sa kojom je u Portorožu sa uspehom igrala u dublu.

"Tek joj je 16 godina. Ja sam njen mentor, a naš zajednički nastup mi je bio veoma zabavan. Stigle smo do polufinala, ali zbog moje povrede morala sam da odustanem od tog meča. Bez obzira na to, ona je igrala zaista dobro. Reč je o teniserki sa velikim potencijalom. Desilo i da sam u prvom kolu singla igrala protiv Bojane Jovanovski. Njoj je 18 godina, igrale smo u Fed kup reprezentaciji Srbije ove godine. Takođe smo zajedno trenirale pre turnira, a opet nas sreća nije pogledala jer nas je žreb spojio na startu takmičenja. Ona je, takođe, veoma dobra devojka. Sjajna stvar je što Srbija ima dosta mladih, talentovanih igračica koje se probijaju", dodala je Jankovićeva i na kraju zaključila:

"Kad pričamo o Srbiji, istakla bih da imam fan klub, a mnogi od njih su došli u Portorož. To zaista cenim. Dali su mi lep poklon, narukvicu od belog zlata, na kojoj je bilo ugravirano 'Uvek uz tebe'. To je izvanredno. Lepo je znati da gde god idete imate ljude koji navijaju za vas i žele vam sve najbolje. Svi moji navijači mi puno znače - i uvek su uz mene, bez obzira na to da li pobeđujem ili gubim, da li sam zdrava ili povređena... želim svima vama da se posebno zahvalim", kaže Džej-Džej.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online