Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 09.02.2015.
14:21
Beta A

Krunićeva: Ana i Jelena bi mnogo značile, ali...

Teniska reprezentativka Srbije, Aleksandra Krunić rekla je da bi nastupi Ane Ivanović i Jelene Janković značili mnogo za reprezentaciju a FED kup, ali da su u Budimpešti mlade reprezentativke Srbije pokazale da mogu i bez iskusnih koleginica.

Fonet/A. K.
Odlična u Budimpešti: Aleksandra Krunić

- One su dva bivša broja jedan i naravno da znače. Ana i Jelena kada god su igrale za reprezentaciju davale su svoj maksimum... Igračice koje su u samom vrhu svetskog tenisa kada izađu na teren protiv teniserki koje su oko 200. mesta samom pojavom rešavaju pola posla.
Međutim, mislim i da smo mi dokazale da možemo i ovako da budemo konkurentne, da možemo protiv najboljih ekipa - rekla je Krunić u novinarima u Beogradu. 

Teniserke Srbije plasirale su se u subotu u plej-of za popunu Druge Svetske grupe, pošto su u finalu Prve grupe Evro-afričke zone u Budimpešti pobedile Hrvatsku sa 2:0. 

- Krivo mi je što smo se sastale sa njima u finalu, jer bih više volela da smo mogle zajedno slavimo te večeri. Naravno, ako moram da biram između nas i njih, biram nas. U Mađarskoj smo pokazale da smo složna i dobra ekipa. Čestitam celom timu, a pogotovo Ivani Jorović, jer ona je debitant, a ja sam bila skeptična... Nadam se da ćemo u poprilično istom timu nastaviti dalje. takmičenje u FED kupu - kazala je Krunićeva. 

Reprezentativka Ivana Jorović kazala je da su joj tokom mečeva izuzetno bili korisni saveti selektorke. 

Vesti - K. Marković
Zablistala: Ivana Jorović

- Ovo je odlično iskustvo za mene. Na terenu sam uvek davala sve od sebe, igrala sam svoju igru, a uz to su mi mnogo pomogli saveti Taše (Ječmenice Jevtić). Želim da istaknem koliko su igre Aleksandre Krunić bitne za nas. Zahvaljujući njoj ne bismo prošli dalje...
Ostavila je srce na terenu i hvala joj - rekla je Jorovićeva. 

Selektorka teniske reprezentacije Srbije Tatjana Ječmenica Jevtić ponovila je da je plasman ekipe u plej-of za popunu Druge Svetske grupe veliki uspeh. 

- Čestitam devojkama na izvanrednoj igri, rezultatu, lavovskoj borbi. Ovo je nova generacija, mlada ekipa i sigurna sam da je blistava budućnost pred njimaAtmosfera je bila odlična, tim je bio vrlo složan i koncentrisan na ostvarenje našeg cilja. Mislim da je nama
mesto u Svetskoj grupi", rekla je Ječmenica Jevtić. 

Ona je dodala da će Srbija u plej-ofu nastupiti u najjačem sastavu, ali da je rano govoriti ko će biti u njemu. Teniserke Srbije su na turniru FED kupa u Budimpešti ostvarile sve tri pobede, protiv Austrije, Mađarske i Hrvatske. Mečevi plej-ofa za popunu Druge Svetske grupe igraju se 18. i 19. aprila. 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online