Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 12.09.2013.
14:18
BETA A

Đoković: Umoran sam, ali jedva čekam da počne meč

Prvi teniser sveta Novak Đoković rekao je danas da reprezentativci Srbije ne smeju da potcene Kanadu, u polufinalu Svetske grupe Dejvis kupa i da mečeve dočekuje umoran, ali veoma motivisan.

Uvek motivisan kad igra za Srbiju: Novak Đoković i Vasek Pospišil
 

Srbija i Kanada će od 13. do 15. septembra u Beogradskoj areni igrati u polufinalu Svetske grupe Dejvis kupa.

Meč Đokovića i 41. tenisera sveta Vaseka Pospišila počinje sutra od 16 sati u Beogradskoj areni, a nakon toga na teren izlaze Janko Tipsarević i Miloš Raonić.

"Kanadu ne smemo potcenjivati, imaju dobar tim, motivisani su. Ove godine u Dejvis kupu napravili su dobre rezultate, šta više pobedili su Španiju. Umoran sam, ali sam zdrav. Kada igrate za svoju državu, mnogo ste više motivisani i radujem se duelu", rekao je Đoković na konferenciji za novinare u Beogradskoj areni.

Đoković je juče doputovao u Beograd iz Njujorka, gde je igrao u finalu Ju Es opena i posle četiri seta izgubio od Španca Rafaela Nadala.

"Mislim da mi ide u korist što meč počinje u 16.00, veliku snagu možemo da pronađemo u publici i nadam se da će Arena biti puna. Nije prvi put da sam u ovakvoj situaciji, da imam samo dva dana da se priviknem na podlogu i novu vremensku zonu", rekao je on.

"U istoj situaciji sam bio 2010. i 2011. godini, jedino što sam 2011. godine bio povređen i brzo sam se zamorio u meču sa (Huanom Martinom) Del Potrom", dodao je prvi teniser sveta.

U subotu od 16 sati na programu je meč dublova u kome igraju Nenad Zimonjić i Ilija Bozoljac protiv Danijela Nestora i Vaseka Pospišila. Poslednjeg dana takmičenja, u nedelju od 14 sati, na teren izlaze Novak Đoković i Miloš Raonić, a posle njih igraju Janko Tipsarević i Vasek Pospišil.

Srpski teniser Janko Tipsarević rekao je da se nada da će, posle tri poraza, ovoga puta biti uspešniji u duelu sa 11. teniserom sveta, Milošem Raonićem i da je važno da umiri njegov servis.

"Sa Raonićem sam do sada igrao tri puta i nisam bio uspešan, nadam se da će ovaj put biti drugačije. Sva tri meča smo igrali na brzim podlogama i na otvorenom, ali ovoga puta igramo na sljaci i u Areni, verujem da će to ići u moju korist", rekao je 23. teniser sveta Tipsarević.

"Najbitnije je u duelu sa Raonićem da mu umirim servis, pošto znate da je on jedan o najboljih servera na svetu", dodao je on.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online