Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 29.01.2013.
15:51
Vestionline, Kurir A

Slavni i poznati na Tviteru čestitali Novaku

Poznati glumci, sportisti i pevači iz celog sveta čestitali su Novaku Đokoviću na velikom trijumfu u Melburnu.

Novak Đoković sa Alesandrom Del Pjerom i sa Kevinom Spejsijem

Novak je pobedom u Melburnu zadivio i deo planete koji je bio naklonjen njegovom rivalu britanskom teniseru Endiju Mareju.

Veliki navijač škotskog tenisera, holivudski glumac Kevin Spejsi poželeo je i dobio posle finala priliku da se fotografiše sa najboljim reketom sveta, da bi kasnije na svom Tviteru priznao da mu trenutno nema ravnog u svetskom tenisu.


Štoper Mančester junajteda Rio Ferdinand pažljivo je pratio meč za titulu na Rod Lejver areni.

"Nesrećni Endi Mari... Nole je čovek mašina", napisao je Rio na Tviteru.


Gotovo iste poruke slao je pre i tokom meča pevač grupe "Djuran Djuran" Sajmon Le Bon. Na kraju je, ipak, pokazao da ne tuguje zbog poraza "zemljaka", jer je na svom zidu okačio fan majicu posvećenu Đokoviću. Naime, na aplikaciji koja je aluzija na NBA logo i slogan "Volim ovu igru" bila je nacrtana silueta našeg tenisera sa natpisom "Nole - volim njegovu igru".

"Ovo mi je jedan od omiljenih majica", poručio je Le Bon.
 

Čuveni Alesandro del Pjero podelio je svoju uspomenu na noć Đokovićevog trijumfa sa fanovima na Fejsbuku. Ispod slike sa Srbinom napisao je:
 

"Juče posle finala u Melburnu, s pobednikom Australijan opena. Svaka čast, Nole"!

Viktorija Bekam nema pojma ko je Novak Đoković

 

A da nas ima svakavih potvrdila je i Viktorija Bekam, nekadašnja pevačica, sada modni dizajner i supruga fudbalera Dejvida Bekama, koja je na gostovanju televiziji "E" pokazala je frapantno neznanje o tenisu.

 

Voditelj joj je pokazao slike Federera, Nadala i Đokovića, ali ona nije prepoznala Novaka. Tu nije bio kraj njenom neznanju. Voditelj joj je zatim ponudio da učestvuje u malom sportskom kvizu, a prvo pitanje bilo je ko je osvojio prošlogodišnji Vimbldon. Da bi joj zadatak bio lakši, bivšoj članici grupe "Spajs grls" ponuđena su tri odgovora: Rodžer Federer, Endi Marej i Novak Đoković.

 

"Mislim da Endi nije pobedio jer bi o tome brujala sva štampa na Ostrvu, verovatno je u pitanju Federer, a za ovog trećeg nikada nisam ni čula", izjavila je Viktorija.

 

Voditelj je bio zaprepašćen kada je otkrio da Viktorija nema pojma ko je najbolji teniser sveta. Ona se izvinila i uz osmeh rekla da bolje pamti lica nego imena.

 

"Da, da, sad se sećam kako izgleda, visok i crn, je l’ da? Ali ne pamtim imena, posebno ta teška ruska", lupila je Viktorija i ostala živa, piše Telegraf.rs.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online