Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 21.05.2011.
18:40
Vestionline A

Beker: Đoković će osvojiti Rolan Garos

Legendarni nemački teniser Boris Beker tvrdi da će Novak Đoković osvojiti ovogodišnji Rolan Garos.

Beker je u komentaru za list "Telegraf" potpuno otpisao "kralja šljake", Španca Rafaela Nadala, rekavši da mu on deluje potpuno konfuzno nakon četiri poraza od Srbina ove sezone.

Boris Beker

"Rafael Nadal ne zna šta ga je pogodilo. Čitao sam njegove komentare nakon poraza u Madridu i Rimu i deluje kao da još nije shvatio da ga je Novak Đoković nadigrao na šljaci dva vikenda zaredom", piše Beker.

Nemac dodaje da je Nadal uvek imao plan za Rodžera Federera, ali da to definitivno nema za Novaka Đokovića.

"Deluje konfuzno, skoro kao da se to ne dešava njemu...Svake prethodne godine Nadal je stizao u Pariz na Frenč open kao favorit. Ali ove godine biram Đokovića".

Beker konstatuje da je Nadal i u Madridu i u Rimu imao "potpuno pogrešnu igru" za Novaka, dozvolivši našem teniseru da dominira.

"Nadal je proveo ceo meč jureći s leva na desno, sa desna na levo. Nadal neće osvojiti titulu igrajući tako protiv Đokovića. Treba da mu je zahvalan što ga je pobedio na šljaci", konstatovao je Beker i dodao:

"Jedina prednost koju Nadal ima nad Đokovićem u Parizu je taj što se igraju mečevi na tri dobijena seta (bolji u pet setova), pa će Đokoviću trebati mnogo više da dođe u finale. To je zato što je Nadal fizički malo više jači".

Nemac smatra da je sve dobro krenulo za Novaka od Dejvis kupa, kada je trijumfovao sa Srbijom.

Beker smatra da bi trijumf u Parizu bio apsolutno holivudski zavrsetak za Đokovića, osvrnuvši se na njegovo pojavljivanje na filmskom festivalu u Kanu.

"Postao je neverovatan. To bi bio savršen način, da završi kao prvi na svetu...Ako Đoković ne napusti Rolan Garos kao prvi na svetu, on će to postati uskoro, možda tokom sezone na travi ili na cvrstoj podlozi u SAD".

Nadal trenira sa Simonom


Prvi teniser sveta, Španac Rafael Nadal priprema se sa Francuzom Žilom Simonom za predstojeći gren slem turnir u Parizu, Rolan Garos. Nadal se očajnički trudi da zadrži prvu poziciju na ATP i osvoji šestu titulu na Frenč openu, posebno nakon dva teška poraza od Novaka Đokovića na šljaci prethodne dve nedelje.

 

Zato u društvu Simona i njihovih trenera usavršava udarce na jednom od terena teniskog kompleksa u Parizu, "Suzan Lenglen".


Mediji izveštavaju da su dvojica igrača ostala veoma dugo na šljaci, ali i da je njihov trening privukao mnogo više publike nego kvalifikacioni mečevi za Rolan Garos. Nadal je delovao pozivitno i snažno na terenu, poslavši nekoliko teških lopti Francuzu. Nadal je prvi nosilac na predstojećem Rolan Garosu i brani prvo mesto na ATP listi.

POVEZANE VESTI

Subota 21.05.2011. 19:42
Uf, sad si izmislio naizmenicnu struju... To smo znali, Beki, imas nesto drugo da nam kazes, mozda... Salim se, cenim njegovo misljenje.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online