Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 22.09.2018.
14:20
Vestionline A

Muke kapitena Spartaka zbog "prostitutke"

Kapiten moskovskog Spartaka Denis Glušakov našao se u centru seksualnog skandala! Njegova supruga Darija objavila je video na kojem se našao u sauni sa navodnom prostitutkom!

twitter.com/fcsm_english
 

Glušakov (31) se u sauni "pripremao" za gradski derbi sa Dinamom, kad je upala njegova supruga Darija, inače po zanimanju oralni hirurg i počela da snima telefonom ustvrdivši da ga je uhvatila "na delu".

Kapitena Moskovljana, koji nije nastupio za "Zbornaju" na Mundijalu, supruga je optužila da je bio sa prostitutkom i da je na stolu u sauni bilo vina, voća i nargile.

- Sedela mu je u krilu, a on je bio samo pokriven peškirom - rekla je Darija i onda se ne videu čuju optužbe: "Evo prostitutke, evo je! A evo i njega", da bi je potom nazvala "njegovom ljubavnicom".

Scena iz saune je postala viralna u Rusiji, iako se "tajna žena" brzo obukla kada ju je Darija snimila kamerom.

"Incident" se dogodio par dana pre derbija između Spartaka i Dinama iz Moskve 25. avgusta, koji je ekipa Glušakova rešila u svoju korist rezultatom 2:1.

Glušakov je demantovao da je u pitanju prostitutka, ali je preko svog advokata Marine Dobrovskaje priznao da je pomenuta žena ustvari njegova "prijateljica iz djetinjstva". Takođe je istakao da se pre cele scene već odvojio od supruge Darije.

- Denis i njegova supruga nisu živeli zajedno šest meseci, a sve njene tvrdnje i izjave na videu su apsolutno neutemeljene, pogotovo jer je u tom trenutku bila njegova prijateljica iz djetinjstva. Ova žena - nazvana Kristina - nije bila prostitutka.

O Darijinoj tvrdnji...

- Jasno je da je to učinila namerno. Dobra je stvar za nju da se situacija pretvori u njenu korist. Ne želi priču o tome da je varala muža jer želi da što bolje bude predstavljena u javnosti tokom razvoda.

Darija je ruskim medijima naglasila da je od prijatelja saznala da je Denis u sauni i da je pre snimanja videa počela da ga udara i vrišti.

- Tek na kraju sam snimala, a on je pokušao da mi otme telefon. Ne znam ko je video preneo na Internet, ali, na žalost, Denisova varanja dugo nisu tajna za bilo koga. Imali smo srećnu porodicu, dve predivne ćerke, Leru i Sašu, koje odrastaju na žalost bez Denisa. Prestao je biti muž, otac i pristojan čovek kojeg sam nekad poznavala, volela i cenila - izjavila je supruga igrača i dodala da su zajedno bili 14. juna na svečanosti otvaranja Svetskog prvenstva u Moskvi - dokazujući da nisu bili razdvojeni u to vreme kao što je Glušakov tvrdio.

Potvrdila je takođe da su oboje podneli zahtev za razvod i da postoji spor oko starateljstva nad decom i isplate alimentacije.

Fudbaler Spartaka je posle problema sa suprugom izbačen iz ekipe Moskovljana jer je "lajkovao" post ruskog glumca u kojem ismeva aktuelnog trenera Masima Kareru.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online