Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Ponedeljak 13.10.2014.
20:21
blic.rs A

Od Beograda Švajnštajger je najviše video Anin stan

Posle vikenda koji su zajedno proveli u Beogradu, poznati par ide u domovinu slavnog sportiste.

Zaljubljeni: Bastijan Švajnštajger i Ana Ivanović
 

Teniserka Ana Ivanović (27) i kapiten nemačke reprezentacije Bastijan Švajnštajger (30) kreću u Nemačku. Nakon što je jedna od najlepših sportiskinja sveta ugostila svog dečka u rodnom gradu, fudbaler je rešio da joj uzvrati gostoprimstvo.

"Švajni je oduševljen Beogradom. Ana i njen brat Miloš potrudili su se da budu dobri domaćini. Vodili su ga na Zemunski kej, obišli su najpoznatije restorane, jeli srpsku tradicionalnu hranu, uživali uz zvuke naše muzike...", priča za “Blic” izvor blizak najbolje rangiranoj srpskoj teniserki.

Slaba na sportiste

Ana Ivanović bila je u vezi sa teniserom Fernandom Verdaskom, golferom Adamom Skotom, košarkašem Ivanom Paunićem i kumom Novaka Đokovića - Markom Stilitanom. Nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger imao je jednu dugu vezu, i to s najlepšom ženom Nemačke Sarom Brandner (25). Švajni je verenicu Saru ostavio zbog Ane nakon sedam godina veze.

On navodi da Ana i Švajni nisu prošetali najprometnijom ulicom u Beogradu - Knez Mihailovom i Kalemegdanom, “jer su znali da će tamo biti meta mnogih znatiželjnih pogleda”.

"Većinu vremena proveli su u Aninom stanu na Novom Beogradu. Švajni čak nije upoznao ni njene roditelje, koji će sačekati sledeću priliku za ručak sa izabranikom svoje ćerke. Njihova veza veoma lepo napreduje, a Švajni će se potruditi da njen boravak u Nemačkoj bude idealan", priča nam dobro upućen izvor, i dodaje da Anu, osim privatne posete Nemačkoj, očekuje i poslovni angažman.

"Ona će u Nemačkoj snimati reklamu za jednu poznatu sportsku marku, čije je zaštitno lice, a s kojom i Švajni sarađuje. Ana je nedavno odustala od turnira u Lincu zbog povrede kuka, iz predostrožnosti kako se taj problem ne bi pogoršao. Pauzu će iskoristiti za obaveze prema sponzorima, ali i za uživanje sa dečkom, koji takođe ne igra zbog povrede tetive, pa će nekoliko meseci izostati sa utakmica".

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 13.10.2014. 20:21
Ovo bi trebao da pročita svako ko ima problema sa stolicom...
Utorak 14.10.2014. 14:35
".....Ana Ivanović bila je u vezi sa teniserom Fernandom Verdaskom, golferom Adamom Skotom, košarkašem Ivanom Paunićem i kumom Novaka Đokovića - Markom Stilitanom....." сад је овај Швајнштајгер.....СЛЕДЕЋИ МОЛИМ.....??? АНА ТО К'О НА ФИЈАТОВОЈ ФАБРИЧКОЈ ТРАЦИ.....
Ponedeljak 13.10.2014. 21:17
"Svajni"? Sto ga i Ana ubode, za to stvarno treba talenat...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online