Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Subota 21.01.2012.
22:00
Beta A

Srbija ispustila pobedu protiv Nemačke!

Rukometna reprezentacija Srbije igrala je u Beogradskoj areni nerešeno 21:21 (12:7) sa selekcijom Nemačke u prvoj utakmici Grupe jedan druge faze Evropskog prvenstva.

Obe reprezentacije sada imaju po pet bodova i ostale su vodeće na tabeli. Treća je Poljska sa tri, a slede Danska i Švedska sa po dva i Makedonija koja ima jedan bod. U polufinale će se plasirati prve dve selekcije iz grupe.

Reprezentacija Srbije narednu utakmicu igra u ponedeljaka u 20.20 protiv Švedske, a potom će se u sredu u 20.15 sastati sa Makedonijom.
 

Najefikasniji igrač večerašnjeg meča, kojem je prisustvovalo oko 12.000 gledalaca, bio je Momir Ilić sa šest golova. Ivan Nikčević postigao je četiri gola za Srbiju, a sa 11 odbrana istakao se golman Darko Stanić.

On, međutim, nije uspeo da zaustavi šut Svena Sorena Kristofersena u poslednjim sekundama utakmice, tokom kojih su Nemci imali igrača više.

Reprezentativci Srbije odlično su počeli utakmicu i poveli sa 4:0, dok su gosti prvi gol postigli tek u osmom minutu susreta. Usledila je potom nešto bolja igra Nemačke, koja je uspela da uhvati rezultatski priključak i smanji na 4:5, a onda i 6:7.

U drugom delu prvog poluvremena razigrao se Momir Ilić, koji je do poluvremena postigao pet golova i omogućio domaćoj selekciji pet golova prednosti, za 12:7.

Izabranici selektora Veselina Vukovića i u drugo poluvreme ušli su sa efikasnim napadima, pa se razlika brzo povećala na šest golova - 13:7 i 16:10.

Posle tri brza kontranapada Nemci su uspeli da smanje na 13:16, a onda nakon tajm-auta i na dva gola zaostatka. Seriju gostujuće reprezentacije prekinuo je Dalibor Čutura, ali je golom Uvea Genšajmera Nemačka u 12. minutu drugog poluvremena prišla na samo gol zaostatka.

Gosti su ubrzo uspeli da izjednače na 18:18, ali je Srbija golovima Ilića i Nikčevića uspela da u poslednjih deset minuta meča uđe sa prednošću od dva gola.

Kada su nemački reprezentativci smanjili na 20:21 domaći igrači imali su tri šanse za novi pogodak, ali je odlično branio Silvio Hejnefeter, koji je utakmicu završio sa 16 odbrana. Deset sekundi pre kraja meča u srpskoj reprezentaciji isključen je
Momir Ilić, a Nemci su uveli još jednog igrača umesto golmana i iskoristili brojčanu prednost na terenu da dođu do remija.

Subota 21.01.2012. 22:56
Dobra igra... nedostatak sreće i koncentracije na kraju... nema veze, idemo dalje... OPET - SVAKA ČAST PODGORIČANIMA I MERAKLIJAMA!!! SMRDE CIGANSKE I GROBARSKE se opet nisu pojavile, ORGANIZOVANO? SRAMOTA... a kad treba dilovati i prebijati ljude - tu su prvi...
Nedelja 22.01.2012. 11:56
Dobri su momci,svaka cast,ne vidim nista dramaticno.Pobjede svedsku,i eto polufinala.A ne zaboravite sudijsku gresku koja je dozvolila ovaj rezultat,mi u napadu lopta ide prema pivotu,rogis igra namjerno nogom,njemci izvlace kontru i gol.Da je svirano,imali bi mi igraca vise,i ne bismo primili lak gol,a to se desavalo tri minute prije kraja.I bas kaqd se to desilo prodje mi kroz glavu da ce ta greska uticati na rezultat.Ne kazem da je namjerno,ali da je uticalo,uticalo je.
Ponedeljak 23.01.2012. 18:20
bravo za komentar pavla orlovica nista nebi dodao
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online