Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 12.03.2019.
13:41
Vestionline A

Srpski seniori u na EP u Osijeku u punom sastavu

Srpski strelci obavljaju poslednje pripreme za Evropsko prvenstvo vazdušnim oružjem koje će naredne sedmice biti održano u Osijeku.

Promo
Damir Mikec

Na šampionatu Starog kontinenta našu zemlju će predstavljati 22 takmičara. U svim seniorskim disciplinama Srbija će imati kompletne ekipe, sa po tri člana.

Stručni štab i sportski direktor Dragan Marković su sastav objavili još krajem prošle godine, a prethodnih dana napravljene su dve promene u timu

Prvobitno je bilo planirano da u takmičenju seniora pištoljem Srbiju predstavljaju samo Damir Mikec i Dimitrije Grgić. Upravni odbor SSS je prihvatio naknadni predlog da, uz njih dvojicu, u Osijek ide i Duško Petrov, standardni član reprezentacije pištoljem proteklih sezona. Petrov je od decembra imao problema sa povredom. Ipak, uspeo je da se oporavi i izbori za mesto u timu. Ekipa Mikec, Grgić, Petrov je prošle godine na Evropskom prvenstvu osvojila srebro vazdušnim pištoljem i medalju istog sjaja MK pištoljem na Svetskom šampionatu.

Izmenjen je i sastav juniorske ekipe puškom. Dobrim rezultatima na poslednjim takmičenjima nametnuo se Veljko Ilić, koji će zameniti Bogdana Jovanovića.

Svečano otvaranje EP je u nedelju 17. marta, a takmičenja su na programu od 18. do 24. ovog meseca. Juniorski deo reprezentacije put Osijeka kreće u subotu, a seniori u utorak.

Srbija na EP u Osijeku

Seniorke, pištolj: Zorana Arunović (Olimpik 011), Bobana Momčilović Veličković (Bor 030), Jasmina Milovanović (Smederevo).

Seniorke, puška: Andrea Arsović (Partizan), Sanja Vukašinović (Novi Sad 1790), Marija Malić (Jedinstvo).

Seniori pištolj: Dimitrije Grgić (Akademac), Damir Mikec (Policajac), Duško Petrov („Aleksa Dejović“).

Seniori puška: Milutin Stefanović („Čika Mata“), Milenko Sebić (Crvena zvezda), Lazar Kovačević (Jagodina 92).

Juniorke, pištolj: Katarina Maricki (Novi Sad 1790), Jelena Todorović („Aleksa Dejović“), Teodora Simić (Crvena zvezda).

Juniorke, puška: Kristina Lazarević (Novi Beograd – Ušće), Teodora Vukojević („Čika Mata“), Marija Kolarević (Jedinstvo).

Junior, pištolj: Stefan Todorović (Kolubara).

Juniori, puška: Aleksa Mitrović (Novi Beograd – Ušće),Đorđe Savić (Oko sokolovo), Veljko Ilić (Smederevo).

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online