Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 12.04.2013.
18:40
Vestionline, Beta A

Udovičić: Ispunjen cilj, naredni je Liga šampiona

Kapiten vaterpolista Radničkog Vanja Udovičić rekao je danas da je osvajanjem Kupa Evrope ispunjen glavni cilj kluba i istakao da je sledeći plasman u Ligu šampiona.

"Sledeći cilj je plasman u Ligu šampiona" - Vanja Udovičić

"Činjenica da je ovo prvi trofej u istoriji kragujevačkog sporta i drugi srpski klupski trofej od osamostaljenja, sama po sebi dosta toga govori. Radnički se upisao u istoriju. Ovim je ispunjen glavni cilj, a naredni je plasman u Ligu šampiona, tako da smo blizu realizovanja celokupnog plana za ovu sezonu", rekao je Vanja Udovičić na prijemu u Kragujevcu povodom osvajanja trofeja Kupa Evrope.

Vanja Udovičić je istakao da se niko u Kragujevcu neće zadovoljiti jednim od prva tri mesta, već plamanom u finale prvenstva Srbije, gde je sve moguće.

"Niko od nas u klubu i navijača ne zadovoljava se jednim od prva tri mesta, već ćemo i u domaćem takmičenju pokušati da doguramo što više. Šlag na torti cele sezone bio bi plasman u finale, a tamo je sve moguće", istakao je on.

Trener Radničkog Dejan Udovičić kazao je da je svako u Kragujevcu uradio ono što je do njega kako bi se osvojio trofej.

"Ovo nije samo naš uspeh, nego svih ljudi i navijača koji su sve vreme bili uz klub, uspeh celog grada. Svako je sa svoje strane uradio dosta toga da se dođe do ovog trofeja. Zahvaljujem se na dosadašnjoj podršci i obećanjima za budućnost. Mi ćemo se, kao i do sada, truditi da opravdamo ukazano poverenje", kazao je Dejan Udovičić.

Gradonačelnik Kragujevca Verko Stevanović rekao je da je trofej u vaterpolo Kupu Evrope najveći uspeh u istoriji kragujevačkog sporta.

"Ostvaren je najveći uspeh u istoriji kragujevačkog sporta, koji je značajan za čitavu Šumadiju i celu Srbiju. Ispunjen je prvi cilj, na putu smo ka ostvarenju drugog, a onda idemo i na onaj treći, najvažniji, da što više dece bude u bazenu", rekao je Stevanović.

Stevanović je kazao da je sport u Kragujevcu podignut na veoma visok nivo, ali da želi još više.

"Ponosimo se ovim timom, podigli smo kragujevački sport na veoma visok nivo, ali želimo da ga još više uzdignemo. Za to su potrebna ulaganja u infrastrukturu. Planiramo sređivanje plaže na otvorenom bazenu, a nakon toga i zatvaranje otvorenog bazena, jer postojeći zatvoreni bazen u ovom trenutku ne može da podmiri potrebe kako profesionalnih sportista, tako i rekreativaca", kazao je Stevanović.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online