Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 04.09.2018.
17:22 >> 20:49h
Vestionline A

Odbojkaši se pozdravili pred put po medalje

Odbojkaški savez Srbije organizovao je koktel povodom ispraćaja muške i ženske nacionalne selekcije na Svetsko prvenstvo.

V. Sekulić
Muška i ženska selekcija

U prijatnoj atmosferi Sportskog centra "Kovilovo" protekao je ispraćaj obe seniorske selekcije. 

Značajan broj medija je propratio događaj, želeći da prikupi poslednje izjave selektora i igrača pred put. 

Srednji bloker Marko Podraščanin, kome je ovo četvrto Svetsko prvenstvo u nacionalnom dresu istakao je odličlnu pripremu pred početak turnira: 

- Sjanim raspoloženjem dočekujemo prvu utakmicu. S obzirom na to kako smo odradili pripreme, već se vidi veliki napredak u odnosu na Ligu nacija, gde smo završili na petom mestu. Raduju me dve prijateljske utakmice koje smo igrali u Francuskoj, jedne od najboljih ekipa na svetu, gde smo prvu utakmicu pobedili,a drugu izgubili posle 2:0. Jako smo dobro trenirali i pripremili se i idemo sa maksimalnom ozbiljnošću na Svetsko prvenstvo.

Momci će putovati za Italiju, a devojkama posle prijateljskih mečeva sledi put u Japan.

Zoran Terzić, selektor ženske reprezentacije je naveo da će tek vreme pokazaio koliko se dobro radilo na pripremama, naročito u prijateljskim utakmicama u Turskoj i na samom početku prvenstva u Japanu

- Po kladionicama smo u četiri favorita, uz Ameriku,Kinu i Brazil. Svesni smo da posedujemo kvalitet koji ne može da garantuje medalju, ali nas svrstava među glavne favorite. Tu su još Rusija, Turska, Italija, Holandija. Biće zaista mnogo teško, ali navikli smo da kroz teške i jake utakmice dolazimo u borbu za medalje i nadam se da ćemo ovog puta istrajati u tome.

V. Sekulić
Zoran Gajić i Brankica Mihajlović

Korektor Brankica Spasojević se posle povrede vraća u tim, iako, kako sama kaže još nije 100% spremna. Deli mišljenje sa selektorom Terzićem da je konkurencija jaka.

- Ima dosta ekipa koje su favoriti. Mislim da smo kvalitetni, ali prvenstvo traje dugo, 20 dana, pokušaćemo da na kraju zablistamo.

Svetsko prvenstvo u Japanu, počinje 29. septembra i traje do 20. oktobra.

Valja dodati da će Odbojkaški savez Srbije i Poštanska štedionica nastaviti saradnju i u daljem periodu, kako su objavili predsednik OSS Zoran Gajić i Predsednik Izvršnog odbora Bojan Kekić

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online