Utorak 19. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 18.04.2018.
10:54
Vestionline, Tanjug A

Vojvodini porasle ambicije: Za tri godine na fajnal-foru Lige šampiona

Predsednik Odbojkaškog kluba Vojvodina Dragoljub Zbiljić poručuje da su novosadski crveno-beli odbranom šampionske titule pokazali da su bez premca u zemlji i najavljuje skori napad na evropski vrh. Vojvodina je u finalu plej-ofa sa 3:1 u seriji bila bolja od Novog Pazara i osvojila 15. titulu prvaka države.

facebook.com/Odbojkaški klub Vojvodina
Sledeći cilj je fajnal-for Lige šampiona: Odbojkaši Vojvodine

- Mi polako brend OK Vojvodina vraćamo na nivo na kojem je bio. Verujem da ćemo u narednih godinu dana potpuno vratiti klub na mesto koje zaslužuje i zato obećavamo napad na Fajnal-for Lige šampiona u sezoni 2020/2021 - kaže Zbiljić za Tanjug.

Uveren je da će do tada kao klub biti potpuno spremni da tako nešto i ostvare.

- Naučićemo da živimo sa pritiskom velikih rezultata i da vučemo hrabre poteze. Moja želja je da klub bude reprezentacija Srbije u malom i da, sa igračima koji su u reprezentaciji ili na njenim vratima, napadamo ozbiljne klubove u Evropi - rekao je Zbiljić.

Prema njegovim rečima, igrači zaslužuju pohvale, jer su u finalnoj seriji izdržali pritisak i titulu osvojili na vrućem terenu u Novom Pazaru.

- Dobiti utakmicu u "Pendiku" uopšte nije bilo jednostavno...Sjajna atmosfera, i veliki pritisak i zbog navijača i samog trofeja. Pehar na dohvat ruke, a opet mora da se osvoji. Momci su možda mogli da pruže bolju partiju u trećem meču, deluje da je došlo do opuštanja posle novosadskih brilijantnih 2.0 - opisuje on atmosferu u kojoj je meč igran.

Drago mu je, ističe, da su momci ipak shvatili da pehar mora da se osvoji, a ne dobije:

- Priveli smo posao kraju i postigli zaista veliki uspeh.

Zbiljić, šaleći se na svoj računa, priznaje da je ekipa imala dodatni problem - njega kao predsednika kluba.

- Mojim dolaskom podignuta je lestvica očekivanja na značajno viši nivo. Trofej šampiona države se, prema mom mišljenju, podrazumeva, svesno to spuštam kao pritisak prema sportskom delu tima.

Kako ističe, sportski direktor Sloban Boškan to jako dobro nosi na svojim leđima i spušta deo pritiska, onoliko koliko treba, naniže.

- Trebalo se izboriti i sa očekivanjem da odbranimo šampionski trofej, sa pritiskom sa moje strane kao predsednika, sa medijima koji su u jednom trenutku proglasili Novi Pazar za favorita - kaže Zbiljić i ocenjuje da je to, izgleda, bio i dobar motiv za njegove igrače.

- I pokazali su da su veliki - zaključio je Zbiljić.
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online