Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 30.03.2019.
22:27
Vestionline, b92.net A

Trinkijeri: To što zabrljamo nadomestimo srcem

Partizanov trener ocenio da je druga utakmica polufinala plej-ofa ABA lige protiv Zvezde bila - "krvava".

MN Press
Andrea Trinkijeri daje savete igračima na drugom meču polufinala

- Želim da čestitam mojim igračima na važnoj pobedi. Teška utakmica. U plej-ofu na sedam dana svaka utakmica kao da je neka druga liga. Prva utakmica je bila napadačka, "plejstejšn", a ova je bila "krvava" - rekao je Trinkijeri. - Bili smo bolji u odbrani, par detalja moramo da sredimo, ali smo dobro čuvali njihove šutere celu utakmicu i to je bilo ključno. Mogli smo i ranije da rešimo, ali mi smo takvi, nećemo se promeniti tako brzo. Moramo nešto da zabrljamo. Ali, kad imaš srce, to ti se malo oprašta.

Partizanov trener kaže da Zvezda ostaje favorit i za "majstoricu" sledeće subote (20 časova).

- Muški su igrali, borili su se do kraja. Znamo koliko su dobri i koliko talenta imaju. Za mene je jako važno bilo da dobijemo večeras jer mislim da je ekipa koliko je radila to i zaslužila. Zvezda ostaje favorit. Fantastični su. Pametni su, iskusni, znaju kako se igraju ove utakmice. Sad je samo jedna utakmica, mislim da smo tamo gde smo želieli da budemo.

U samom finišu meča presudila su dva ozanzivna skoka Partizana i igra Markusa Pejdža.

- Markus Godo Pejdž. Nekad uporno verovarti u nešto donosi rezultat. Verovao sam u njega, dao sam mu važne šuteve, i pogodio je one najvažnije, ali skokovi u napadu su bili ključni - rekao je Trinkijeri.

Dobru partiju, kao i u prvom meču, pružio je i Vanja Marinković.

- Ova ekipa radi. Pre ili posle to se vidi na terenu. Vanja je posebno dete, on je pravi "grobar", imao je mislim šest trenera a ima 22 godine. On je bio u ovom Partizanu kad su bili najgori dani i nije to kad si tako mlad tako lako. Ovo što je pokazao je rezultat njegove posvećenosti, on je važan igrač za nas - rekao je Trinkijeri.

Upitan koliko Partizan može bolje, Trinkijeri je naveo da ne zna.

- Ne znam kakva će sledeća utakmica biti. Mislim da će biti kompletno drugačija. Ovo je za vas fantastična serija, produžetak, ova utakmica... Ovo je grad košarke, morate i vi da budete srećni. Bolje od ovoga? ... Daćemo sve od sebe da igramo još bolje, kako bolje još ne znam sad.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online