Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 27.12.2017.
14:19
Vestionline, kkcrvenazvezda.rs A

Zvezdini košarkaši i košarkašice odneli paketiće na dečiju onkologiju

Prvotimci Crvene zvezde Nikola Jovanović, Stefan Janković i Nikola Radičević nastavili su lepu tradiciju. Oni su zajedno sa košarkašicama crveno-belih posetili dečiju onkologiju i obradovali mališane uoči praznika poklonima koje su obezbedili klub i njegov partner IDEA.

kkcrvenazvezda.rs

Pre samo nekoliko dana crveno-bela ekspedicija posetila je Svratište i zajedno u saradnji sa kompanijom ’’Huawei’’ obezbedila Novogodišnje paketiće za sve mališane. Nova akcija koja je uspešno sprovedena, spada u one tradicionalne kada je u pitanju klub sa Malog Kalemegdana. Naime, sedmu godinu zaredom organizovana je ogromna akcija sakupljanja paketića za decu koja vode ključne životne borbe uz najbolje lekare na dečijoj onkologiji.

U nedelji za nama Zvezda je organizovala veoma interesantne utakmice. Podmladak muške selekcije odigrao je međusobno nekoliko utakmica, a ulaznica na žestoke okršaje bili su paketići namenjeni mališanima sa dečije onkologije. Podmladak ženske sekcije organizovao je zanimljivu utakmicu protiv svojih roditelja, a cilj je bio isti. Sakupljale su se knjige, bojanke, igračke... koje su zajedno sa posebno dizajniranim novogodišnjim IDEA paketićima odneti na dečiju onkologiju.

kkcrvenazvezda.rs

U ulogama Deda Mraza bili su Zvezdini prvotimci Nikola Jovanović, Stefan Janković i Nikola Radičević koji su sa novogodišnjim kapicama i prepunim rukama poklona došli u posetu. Zajedno sa njima bile su i košarkašice Đurđina Đokić i Milica Bojović. Osoblje Instituta za onkologiju i radiologiju toplo je primilo goste, a mališani su dočekali Zvezdine prvotimce uz široke osmehe i spremnu čestitku za predstojeće Novogodišnje praznike, piše na sajtu crveno-belih.

Jovanović, Janković i Radičević vratili su se u ranu mladost. Košarkašku loptu zamenili su papirima i bojankama i pokazali zavidno umeće sa olovkama i bojicama. Kreativni radovi su se nizali, a potpisnici su bili mališani i Zvezdini prvotimci. Timska igra i ovog puta je donela vrhunski rezultat.

Znatiželjni klinci imali su pregršt pitanja. Zanimalo ih je sve o životu profesionalnih košarkaša, a mnogi su želeli fotografiju i autogram svojih heroja. Mladi košarkaši bili su složni da je druženje prekratko trajalo, a prepun utisaka bio je Nikola Jovanović:

kkcrvenazvezda.rs

- Bilo je veoma zabavno. Igrali smo se, družili i čini mi se priredili veoma lepo iznenađenje ovoj divnoj deci. Klinci su sjajni, veoma su zabavni i uprkos tome što prolaze kroz veoma teške momente nalaze snagu za igru i šalu. Zaista su pravi motivacija za svakodnevni život i primer svakome. Crvena zvezda tradicionalno misli na ovu decu, ako se ne varam ovo je već sedma godina kako neko iz kluba dolazi u posetu dečijoj onkologiji. Iskoristiću priliku da pozovem sve da izdvoje malo vremena i uključe se u humantarne akcije koje sprovodi naš klub. Ovo su stvari koje su veoma važne i koje ne smeju da se zaborave nakon samo dan ili dva - poručio centar Crvene zvezde.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online