Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 03.11.2017.
19:55 >> 00:57h
Vestionline A

Evroliga: Micić sjajan, ali "armejci" prejaki za Žalgiris, Nedović presudio Efesu, prvi poraz Olimpijakosa (VIDEO)

U petak je kompletirano 5. kolo Evrolige. CSKA je očekivano savladao Žalgiris u Moskvi, Anadolu Efes je i dalje bez trijumfa pošto je Unikaha slavila u Istanbulu, a prvi poraz je upisao Olimpijakos pošto je izgubio od Barselone u "Blaugrani"

EPA-EFE/TOMS KALNINS
Vasilije Micić u duelu sa Lukom Dončićem iz Reala (Foto: Arhiva)

"Armejci" su stigli rutinski do trijumfa, na poluvremenu su imali +15 i tada je bilo jasno da Litvanci nemaju šta da traže. U nastavku, četa Šarunasa Jaskevičijusa je zaigrala bolje u trećem periodu irge, uspela da pripreti zahvaljujući raspoloženom Vasiliju Miciću, ali na startu poslednje četvrtine domaćin daje gas i preko raspoloženih De Kola i Klajburna stavra ubedljivu prednost. Onda seli opuštanje u redovima domaćina, što je Žalgiris iskoristi i ublažio poraz.

Domaćine je do četvrtog trijumfa u sezoni predvodio Nando de Kolo sa 25 poena, uz 10 asistencija. Vil Klajburn je ubacio 26, a Voroncevič 14 poena. Kod tima iz Kaunasa, najefikasniji je bio naš reprezentativac Vasilije Micić sa 20 poena, a imao je i sedam asistencija. Jedini dvocifreni kod gostiju bili su još Ulanovas sa 14 i Valinskas sa 11 poena.

Ni posle petog kola Anadolu Efes ne zna za pobedu. "Pivari" su u Istanbulu poraženi od Unikahe - 79:74. Presudila je trojka Nemanje Nedovića u finišu susreta. Ni odlična partija srpskog reprezentativca Vladimira Štimca, koji je postigao 17 poena i imao 11 skokova nije bila dovoljna za trijumf turske ekipe. Goste iz Malage do drugog trijumfa u sezoni predvodili su Šermadini, Nedović i Mekalum sa po 13, dok je naš as imao i osam asistencija. Dragan Milosavljević je ubacio samo dva poena za Unikahu, dok se Dejan Muslin nije upisao u strelce za samo četiri minuta na parketu.

U poslednjem meču 5. kola Evrolige Barselona je savladala Olimpijakos pred svojim navijačima sa 73:51 (14:14, 18:12, 17:15, 24:10) i tako nanela prvi poraz grčkom velikanu, koji je do večeras bio jedini tim sa svim trijumfima na svom kontu.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Serafan sa 13 poena, a samo je još Oriola bio dvocifren sa 11 poena. Kod gostiju Papapetru je ubacio 11 poena, a iza njega je Papanikolau sa osam. Naš Nikola Milutinov je za 25 minuta u igri upisao četiri poena i šest skokova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online