Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 31.07.2017.
13:46
Filip Simić - Vesti A

"Vesti" sa košarkašima na Kopaoniku: Znamo zašto smo se okupili

Na terasi hotela Grand, delegaciju novinara koja je došla na medija dan u oganizaciji Košarkaškog saveza Srbije dočekao je Nebojša Ilić, tim menadžer nacionalnog tima. Za stolovima su bili momci koji su odabrani da ovog leta brane boje Srbije.

Filip Simić
Okupili se na Kopaoniku: Košarkaši Srbije

Malo nervozni zbog iznenadne buke, igrači su sedeli na pletenim stolicama za baštenskim stolovima. Atmosfera je bila ozbiljna i sunce je na početku pržilo kao da ste na moru.. U obraćanju novinarima selektor Đorđević je rekao:

- Hvala svima što ste došli, veoma nam znači podrška. Izuzetno smo zadovoljni uslovima za rad, odnosom igrača prema dresu... Moram da ih pohvalim zbog odnosa pre svega. Hvala MK grupi koja nam već treću godinu pomaže i njenom vlasniku Miodragu Kostiću.

Na pitanje kakva je situacija s povredama, selektor je odgovorio detaljno, naglašavajući da računa na (skoro) sve igrače:

- Marko Simonović je povredio palac i blizu je da ne ide prvenstvo. Stefan Jović pauzirao tri dana zbog stopala, Raduljica jedan zbog upale kolena. Nedović jak udarac - rekao je Đorđević.

Dodao je da Bogdanović nije propustio nijedan trening i radi na slobodan dan.

Da li smo favoriti na prvenstvu?

- Naši igrači su majstori koji dominiraju u svojim klubovima i ne bežimo od uloge favorita iako su Grčka, Turska, Španija, Italija sve vrhunske ekipe.

Ko će biti zamenik kapitena sad kada nema Markovića?

- Vremenom ćete biti obavešteni o zameniku kapitena. Nešto nam je poremetilo planove.

Utakmica s univerzitetskim timom?

- Igračima će značiti Kraljevo da prekinemo dve nedelje rada s mečom.

Na pitanje vašeg izveštača da li su donesene odluke u vezi sa otkazima u B selekciji, selektor se samo uozbiljio i odgovorio: Nisu.

Selektor je još dodao da bi vodio sve ove igrače na EP da može, sigurno će ih voditi na turnire I biće deo budućih akcija kao što su kvalifikacije za SP.

Veliki hendikep izostanak Pefija

Kapiten Teodosić je rekao da su na Kopaoniku sjajni uslovi, iako je deo priprema koji igrači manje vole ali su sasvim svesni da je bitno. I on i saigrači se naravno raduju utakmicama.

Šta Teo misli o Rusima, on je tamo dugo igrao a biće nam biti protivnik?

- Imali su problema, ali su se podmladili i možda mogu do medalje.

Da li smo jači i iskusniji?

- Veliki je hendikep što nema Stefana - Pefija Markovića i teško ćemo mu naći zamenu, ali imamo kvalitet za vrh.

Kako su se uklopili novi?

- Svi su već ponekad blli tu i nema problema.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online