Sreda 17. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 18.06.2017.
16:49
Vestionline, KK Crvena zvezda A

Zvezda hrabri navijače: Ovaj sistem je napravljen da traje...

Umesto da atmosfera posle treće uzastopne titule prvaka Srbije bude svečarska među navijačima Crvene zvezde pojavila se bojazan šta će biti u budućnosti i da li će ekipa ostati na okupu. Sumnje je podgrejao i trener Dejan Radonjić kom je istekao ugovor, ali posle novog saopštenja koje stiže sa Malog Kalemegdana moćda budu nešto optimističniji.

M. Todorović - Vesti
Volters i Tompson mogu da idu, Dženkins ima ugovor, a sa ostalima se razgovara

Saopštenje KK Crvena zvezda prenosimo u celosti:

- Predsednik KK Crvena zvezda mts obavio tokom vikenda razgovore sa igračima i delom stručnog štaba u sklopu priprema za novu sezonu koja počinje 1.jula 2017.godine

KK Crvena zvezda mts okončao je u petak 16.juna 2017.godine najuspešniju sezonu u istoriji kluba, a već u subotu i nedelju predsednik kluba Nebojša Čović obavio je sa svojim saradnicima niz aktivnosti u cilju što bolje pripreme kluba za sledeću takmičarsku sezonu, koja počinje 01.07.2017.godine.

U sklopu tih aktivnosti obavljen je razgovor sa većim brojem igrača (izuzev Amerikanaca Votersa i Tompsona kojima je istekao ugovor, i koji su otputovali u SAD, kao i Dženkinsa koji ima ugovor sa Crvenom zvezdom za sezonu 2017-2018),  kao i delom stručnog štaba, osim prvog trenera Dejana Radonjića, kome ističe ugovor sa krajem sezone, 30.06.2017.godine.

Dejanu je u razgovoru sa predsednikom kluba još krajem maja izneta ponuda za novi dvogodišnji ugovor, a tim povodom biće obavljeni i dodatni razgovori.

Prilikom sastanaka, prvi čovek crveno-belih Nebojša Čović je informisao sagovornike o aktuelnoj situaciji, daljim aktivnostima koje klub planira kako bi spreman dočekao predstojeće izazove.

Jedna od tema bila je finansijska situacija kluba, a svi igrači i stručni štab prema kojima postoje određene finansijske obaveze, izrazili su želju da i dalje budu deo porodice KK Crvena zvezda, ali i iskazali veliko poverenje u klub koji se i prethodnih godina suočavao sa sličnim izazovima, ali je uspevao da izmiri obaveze prema svojim igračima i trenerima, i to pre početka nove sezone.

Pročitajte još:

* Radonjić drugi "pik" Makabija

Jedan od najiskusnijih u redovima Crvene zvezde mts Milko Bjelica, koji će biti i predstavnik kluba na redovnom godišnjem sastanku Evrolige u Barseloni koji je za igrače planiran već 20.juna, istakao je tokom razgovora izvanredne uslove za rad koje je imao u crveno-belom dresu ove sezone, posebno prisećajući se nekih ranijih vremena kada je igrao u dresu Crvene zvezde.

Čelni ljudi KK Crvena zvezda mts nastavljaju dalje planirane aktivnosti u cilju pripema za narednu sezonu, o čemu ćemo redovno obaveštavati javnost.

U želji da dostojno proslavimo jedan od najvećih uspeha u istoriji ovog velikog kluba, nećemo se baviti brojnim glasinama, spekulacijama i kombinatorikama o odlascima igračkog kadra i stručnog štaba koji se pojavljuju u javnosti. Ovaj sistem je napravljen da traje...

KK Crvena zvezda mts

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online