Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 21.01.2014.
11:41 >> 14:26h
BETA A

Vujošević zbog terapije ne ide u Tel Aviv!

Košarkaše Partizana u Tel Avivu neće voditi prvi trener Duško Vujošević, koji mora da ostane u Beogradu zbog terapije, ali je on danas rekao da "minimalne šanse" njegovog tima zavise isključivo od rasterećenosti.

Propušta Izrael: Duško Vujošević
 

"Zvog putovanja od tri dana, neću ići u Tel Aviv, jer moram da vodim računa o toj terapiji. To ne znači da se bolest vratila, ali moram ozbiljno da shvatim terapiju. Ekipa je tako spremna da ume da sluša svakoga ko ima znanje i gospodstvo, kao što ima Velimir Gašić", rekao je Vujošević novinarima u Beogradskoj areni.

Partizan će gostovati Makabiju u četvrtak od 20.05 u Tel Avivu, u četvrtom kolu Grupe F Top 16 faze Evrolige, a Vujošević je kazao da je izraelski tim favorit.

"Ne idemo da izgubimo, već idemo da damo maksimum. Ako to uradimo, za mene smo pobedili", istakao je Vujošević.

Prema njegovim rečima, Makabi ima jači tim i bilo bi čudo ako bi crno-beli slavili u Izraelu.

"Makabi je favorit, ima jači tim... Možda će eventualno neigranje Sofoklisa Skorcanitisa biti olakšica... U svakom slučaju, bilo bi čudo ako ovaj mladi tim pobedi u Tel Avivu. Čuda ne treba očekivati, ali treba očekivati maksimalnu borbu i zalaganje. Ako budu bili potpuno rasterećeni, onda im malo rastu te minimalne
šanse", kazao je trener Partizana.

Vujošević je dobar deo konferencije za novinare kritikovao izveštavanje pojedinih medija, naročito dnevnika Blic i Politika, zbog tekstova o Bogdanu Bogdanoviću, posle sjajne partije ovog igrača u duelu s moskovskim CSKA. Trener crno-belih je ocenio da se to radi s namerom i da je očigledno da je makar jedan od tih tekstova naručen. Niko od prisutnih novinara nije reagovao na te Vujoševićeve tvrdnje.

Vujošević je rekao da je zbog zgusnutog rasporeda za rezultate njegovog tima jako važna organizacija putovanja.

"Mi u ovoj fazi igramo pred punim halama i ostvarujemo malu zaradu, ali umesto da platimo nekim igračima ili da ja dobijem četvrtu platu od prošle godine ili neko drugi, mi moramo da iznajmimo čarter, a čak i to izaziva negativne komentare. Pa jel' trebalo u Zadar da idemo peške", upitao je Vujošević.

U jučerašnjoj utakmici protiv Zadra u Jadranskoj ligi, Đorđe Gagić je dobio tehničku grešku, nakon što se na snimku videlo da su ga navijači pljuvali. Novinari su pitali Gagića zbog kakvog "verbalnog delikta" je dobio tehničku grešku, na šta se Vujošević ubacio i rekao da nije u pitanju verbalni, već "tečni delikt".

"Ja sam prišao da uhvatim loptu i onda su navijači počeli da me pljuju", rekao je Gagić, ali mu Vujošević nije dao da tu završi rečenicu, već mu je postavio podpitanje šta je on uradio posle toga.

Gagić se tada nasmejao i rekao:

"Morao sam da uzvratim".

POVEZANE VESTI

Utorak 21.01.2014. 16:08
konacno covjek ide kod psihjatra!!!
Utorak 21.01.2014. 23:43
Ја сам Звездаш, Дулету желим брз и квалитетан опоравак и Српском клубу Партизану желим да победи Макаби !
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online