Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 15.05.2019.
17:20 >> 19:30h
Vestionline A

Borjan odličan, Odita propustio četiri velike prilike - bez golova u Lučanima

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u finale Kupa Srbije. Nije bilo golova danas u Lučanima u revanš meču polufinala protiv Mladosti, ali su crveno-beli zahvaljujući pobedi od 4:1 u prvom meču koji se igrao u Beogradu.

twitter.com/crvenazvezdafk
Uzbudljiva utakmica u Lučanima

Mladost: Rosić - Andrić, Leković, Milošević, Šatara, Pejović, Tumbasević (od 81. Pavlović), Bojić, Radivojević, Jovanović, Bojović (od 46. Odita).

Zvezda: Borjan - Stojković, Milunović, Babić, Rodić - Jovičić, Jovančić - Ben (od 76. Gobeljić), Marin (od 84. Vulić), Ivanić (od 71. Vukanović)  - Pavkov.

- Kraj utakmice!

- 92. minut - Milošević je snažno šutirao, ali je ponovo Borjan bio na visini zadatka i sprečio pobedu domaćih u poslednjim sekundama utakmice.

- 91. minut - Fenomenalni Borjan je odbranio udarac Bojića sa nekih 5 metara udaljenosti.

- 84. minut - Obiora Odita je izblokirao ispucavanje Milana Borjana i onda poslao loptu pored stative, danas definitivno nije njegov dan!

- 84. minut - Poslednja izmena u gostujućem sastavu, umesto odličnog Marina ulazi Vulić.

- 82. minut - Stativa Marka Marina!

Gobeljić je promašio loptu u petercu domaćih... Marin je pogodio stativu a onda Stojković šalje loptu malo pored gola Mladosti...

- 81. minut - Druga izmena i kod domaćih, umesto Tumbasevića ulazi Pavlović.

- 80. minut - Snažan udarac Andrića pod prečku sa ivice kaznenog prostora Borjan je izbacio u korner.

- 76. minut - Druga izmena u Zvezdi, umesto Bena ulazi Gobeljić.

- 71. minut - Prva izmena kod gostiju, umesto Ivanića ulazi Vukanović.

- 70. minut - Ponovo Odita i opet ništa!

Nova velika prilika za bivšeg fudbalera Partizana, ponovo je ostao usamljen u kaznenom prostoru Zvezde, ali je Milunović blokirao njegov pokušaj.

- 69. minut - Ponovo Odita u šansi, šutirao je sa desetak metara ali je poslao loptu pored desne stative gola Zvezde.

- 68. minut - Solo akcija Marka Marina, prošetao se između igrača Mladosti i otišao previše u desno, pokušao je da lobuje golmana Rosića ali bez uspeha.

- 65. minut - Stativa Odite!

Dobar kontranapad Mladosti... Borjan je pokušao da zatvori rupu nastalu ispadanjem odbrambene linije Zvezde, praktično prazan gol je ostao Oditi, ali je on zakucao loptu u stativu. Lopta mu se vratila, ali je iskusni napadač ponovo veoma loše šutirao.

- 62. minut - Gužva u petercu domaćih!

Šut Pavkova je najpre odbranio Rosić, Šatara se okliznuo preko lopte, potom i glavom sa zemlje uspeo da je skloni sa noge Ivanića, Ben je uspeo da je vrati Pavkovu, on je pronašao Ivanića, ali je vezista Zvezde loše reagovao glavom.

- 56. minut - Dobar šut levom nogom sa desne strane Radivojevića ali je Borjan bio na mestu!

- 55. minut - Novi žuti karton za domaće igrače, ovog puta za iskusnog Oditu.

- 51. minut - Žuti karton i za Lazara Jovanovića!

- 46. minut - U svlačionici je ostao Milan Bojović, umesto njega na terenu je Obiora Odita.

- Počelo je drugo poluvreme...

- Poluvreme!

- 45. minut - Marin je ponovo pokušao iz daljine, na Rosićev odbitak je naleteo Pavkov, ali su defanzivci Mladosti uspeli da izblokiraju njegov pokušaj.

- 41. minut - Odličan šut Jovičića iz daljine ali je Rosić imao vremena da reaguje i otkloni opasnost.

- 40. minut -Velika šansa za domaće! Nova akcija Mladosti preko desnog krila, ubacivanje je Tumbasević prebacio do Bojića, ali ofanzivac Mladosti nije uspeo da šutne u okvir gola sa nekih šest - sedam metara.

- 35. minut - Uzbudljivo je bilo u Lučanima u proteklih 10 minuta ali bez ozbiljnijih prilika na obe strane terena!

- 22. minut - Babić dobija prvi žuti karton u redovima gostiju.

- 18. minut - Šansa za Mladost! Bojić je uposlio Radivojevića po levoj strani koji je centrirao, Tumbaseviću je malo zasmetao Bojović ali Borjan sigurno hvata loptu.

- 15. minut - Tumbasević je oštro ušao u duel sa Stojkovićem pa je dobio žuti karton.

- 14. minut - Pavkov je sa desne strane šesnasterca uposlio Rodića koji se se ubacio u centralni deo terena, ali je veoma loše šutirao pa je Rosić mirno pokupio loptu.

- 7. minut - Posle kornera je Ivanić oprobao šut, a već u sledećem napadu je Rosića pokušao da ugrozi Stojković ali bez veće opasnosti po gol Rosića!

- 5. minut - Dobar udarac Marka Marina levom nogom sa dvadesetak metara ali odlična intervencija golmana domaćih, samo korner za crveno-bele!

- Utakmica je počela...

Tim Vladana Milojevića došao je u Lučane sa značajnom prednošću i sa "jednom nogom" u finalu Kupa, jer je u prvoj utakmici u Beogradu pobedio sa 4:1. Ipak, ekipa Nenada Milovanovića će pokušati da se suprostavi šampionu Srbije i da izbori plasman u finale najmasovnijeg takmičenja u Srbiji.

Pobednik ovog dvomeča će igrati protiv boljeg iz večerašnjeg duela Radničkog i Partizana, koji se igra od 20 časova u Nišu (prvi meč 0:1).

Isticali su na stadionu "Rajko Mitić" da im je ovosezonska ambicija "dupla kruna" i danas je pred njima utakmica u kojoj će ih samo veliko iznenađenje sprečiti da se plasiraju u utakmicu za trofej. Lučanci su u prvoj utakmici uspeli da se odupru favoritu, da izjednače na 1:1, ali je potom usledio rutinski trijumf Milojevićevog tima.

Današnji susret u Lučanima sudiće Petar Piper uz pomoć asistenata Nenada Kurčubića i Marka Dimitrijevića.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online