Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 01.05.2019.
15:51 >> 18:11h
Vestionline, B92 A

Čista petica Zvezde protiv Vojvodine (VIDEO)

Ubedljiva pobeda lidera Superlige Srbije 5:0 na gostovanju Vojvodini.

MN Press

VOJVODINA: Rockov - Graovac, Veselinović, Saničanin, Devetak - Mitošević, Đurić (Đuričin od 46. minuta) - Milojević Zukić (Mesarović od 82.), Nešković (Srećković od 73.) – Matić. Trener: Radovan Krivokapić.

CRVENA ZVEZDA: Borjan – Stojković, Milunović, Babić, Rodić (Gobeljić od 79.) - Čaušić, Jovančić - Vukanović (Ben od 61.), Marin, Ivanić – Pavkov (Joveljić od 72.). Trener: Vladan Milojević.

Napadači su imali plodonosan dan.

Milan Pavkov je u 23. minut jednim od najlepših golova u sezoni pokrenuo bolje raspoloženje u redovima crveno-belih.

Dva minuta kasnije pas Filipa Stojkovića završava Aleksa Vukanović.

Njihove izmene Joveljić i Ben nisu ostale bez "dela kolača". Sedamnaesti gol u prvenstvu El Fardu Bena je viđen u 65. minutu na sjajan pas Marka Marina kroz kompletnu postavu Vojvodine.

Mladi centarfor Dejan Joveljić iznova i iznova efikasno koristi minute, upisavši čak dva pogotka. U provm je skrenuo šut Čaušića na granici ofsajda. Drugi je dat iz penala u 91. minutu, što je bila poslednja akcija na utakmici.

Deveta pobeda beogradskih crveno-belih na novosadskim. Tim Vladana Milojevića se vraća u formu posle poraza od Čukaričkog. 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

- 91. minut - GOL! 0:5! Dejan Joveljić! Rockov čita Joveljićev šut po zemlji, lopta se izmigoljila prešla gol crtu.

- 90. minut - Penal! Joveljić srušen u kaznenom prostoru.

- Trener vrše poslednje izmene. Pružena je šansa Gobeljiću umesto Rodića u beogradskom timu. Mesarović na mesto Zukića u Vojvodini.

- 78. minut - GOL! Dejan Joveljić! Čaušićev šut skreće mladi centarfor na ivici ofsajda i mreža Vojvodine se četvrti put zatresla.

- 74. minut - U Zvezdi ulazi Joveljić umesto strelca prvog gola Pavkova, Srećković umesto Neškovića u postavi Vojvodine.

- 65. minut - GOL! 0:3! Ben! Marko marin kao od šale palje loptu kroz dve linije Vojvodine do Bena, koji iz prvog kontakta zavće loptu pored Rockova.

- 61. minut - Prva izmena u gostujućem taboru: Ben umesto strelva drugog gola Vukanovića.

- 52. minut - Još jedna dobra akcija Vojvodine. Zukić je protrčao po desnoj strani, Matić mu ubacio u prostor, a pokušaj iz prve id eu spoljnu mrežu.

- 50. minut - Milunoviću preko vlažnih kopački preletela lopta preko noge, u smeru Milana Borjana, koji hitro reaguje pre nego Bojan Matić bude brži.

- 48. minut - Kiša nije dugo trajala.

- Izmena pred početak: Đuričin za Đurića.

- Počinje drugo - kišno poluvreme. 

- Kraj prvog poluvremena.

- 45 minut - Žuti karton za Srđana Babića, defanzivca Zvezde. Zakasnelo uklizavanje.

- 25. minut - GOL! 0:2! Aleksa Vukanović! Kapiten crveno-belih Filip Stojković je prodro po desnoj strani i uposlio neometanog Vukanovića u srcu kaznenog prostora.

- 23. minut - GOL! 0:1! Milan Pavkov! Mrtvilo na terenu prekida napadač Zvezde efektnim volejem van šesnasterca po prijemu na grudi. Pravo u rašlje!

- 13. minut - Ponovo Matić u centru pažnje. Prima centaršut na grudi na ivici kaznenog prostora, glavom šalje unapred, pada pored Milunovića. Sudija ne vidi ništa vredno dosuđivanja penala.

- 10. minut - Zvezda drži loptu, ali Vojvodina prva šutira ka golu. Bojan Matić je slabo pokušao po zemlji, lopta sporo i bbezopasno odlazi pored leve stative.

Utakmica na "Karađorđu" je počela! 

Novosađani su trenutno na poslednjoj osmoj poziciji tabele plej-ofa sa 20 bodova, dok vodeći tim iz Beograda ima 48 bodova, tri više od drugoplasiranog Radničkog iz Niša.

U prethodna dva duela u ovoj sezoni izabranici trenera Vladana Milojevića bili su rezultatski ubedljivi.

Jesenas u Novom Sadu slavili su pobedu od 4:1, dok je sredinom februara u Beogradu, na stadionu "Rajko Mitić" bilo 4:0.

Kada je reč o ovom duelu, trener Vladan Milojević izostavio je opet štopera Vujadina Savića, a zanimljivo je da će ovo biti susret oca i cina.

Vladan Milojević sa klupe predvodi Crvenz zvezdu dok će u timu Vojvodine biti njegov sin Nemanja.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online