Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 16.04.2019.
16:45 >> 19:06h
Vestionline A

Kup Srbije: Zvezda sa četiri gola Mladosti zauzela mesto finaliste

Ubedljivih 4:1 na “Rajku Mitiću”.

MN Press
Dejan Joveljić

Crvena zvezda: (4-4-2): Borjan – Gobeljić, Milunović, Babić, Rodić – Ben, Čaušič, Vulić (od 64. Ivanić), Marin (Od 77. minuta Simić) – Pavkov (Od 73. minua Vukanović), Joveljić

Mladost: (4-1-4-1): Zečević – Pešić, Milošević, Šatara, Sinđić, Jevremović, Ristić, Markoski (Od 80. minuta Selenić), Pavlović (od 46. Tešić), Dimić, L. Jovanović.

Prvi meč polufinalnog duela između dva učesnika plej-ofa Superlige Srbije je obeležio interval od 15 minuta igre u drugom poluvremenu u kom je postignuto četiri od pet golova na utakmici.

Zvezdina mladost, Dejan Joveljić je kaznila odbranu lučanske u 15. minutu, na proigravanje Milana Pavkova. Treći gol talentovanog centrafora na isto toliko mečeva u Kupu. 

Usledila je dominacije domaćih u polju, ali gol nije viđen do 53. minuta i to za poravnanje rezultata. Greška domaćih na sredini terena otvara kontranapada Lazaru Jovanoviću. koji je jurišao ka golu Milana Borjana i asistirao Stefanu Dimiću za lak finiš.

Izabranici Vladana Milojevića brzo odgovaraju sa tri pogotka u 57, 60. i 68. minutu. Precizni su bili Milunović glavom posle slobodnjaka Marina, Milan Pavkov i Marko Ivanić, na odbitak prethodnog strelca.

Revanš u Lučanima se igra 15. maja. Drugo polufinale Partizan-Radnički Niš se igra sutra od 18h.

Kraj utakmice!

- 80. minut - Druga izmena kod gostiju - Selenić umesto Markoskog.

- 77. minut - Izlazi Marko Marin, na teren stupa Simić, poslednja izmena Vladana Milojevića.

- 73. minut - Druga izmena kod Zvezde: Vukanović na mesto pavkova

- 68. minut - GOL! 4:1! Marko Ivanić! Strelac trećeg gola Pavkov je ponovo bio opasan. Zečeviž je odbranio njegov pokušaj, ali se lopta odbila do potpuno nepokrivenog Ivanića za "zicer"

- 64. minut - Izmena kod vodeđeg sastava: Ivanić za Vulića

- 60. minut - GOL! 3:1! Milan Pavkov! Neiskorišćene prilike su se naplatile na drugoj strnai terena. Pavkov je povisio prednost crveno-belih.

- 59. minut - Velika šansa za izjednačenje! Jovanović je sam ispred golmana promašio čitav gol iskosa! Kako god, dosuđena je nedozvoljena pozicija.

- 57. minut - GOL! 2:1! Nemanja Milunović! Prvi gol pojačanja iz Bate Borisova. Glavom matira Zečevića posle izvedenog slobodnjaka Marka Marina.

- 53. minut - GOL! 1:1! Stefan Dimić! Greška domaćih na sredini terena otvara kontranapada Lazaru Jovanoviću. koji je jurišao ka golu Milana Borjana i asistirao Dimiću za lak finiš.

- 46. minut - Izmena u Mladosti - Tešić umesto Pavlovića.

Početak drugo poluvremena!

Kraj prvog poluvremena.

- 33. minut - Prvi šut na gol Zvezde. Ristić je pokušao, ali lak plen za Borjana

- 23. minut - Šansa Bena glavom, zvezda je sve bliže drugom golu.

- 15. minut - GOL! 1:0! Dejan Joveljić! Talentovani napadač nastavlja sa pouzdanim partijama. Pavkov ga je uposlio levoj strani, centrafor crveno-belih se snašao oko trojice defanzivaca Mladosti i upisao treći gol u Kupu na isto toliko puta u sastavu.

- 6. minut - Prvi šut domaćih u okvir gola. Pokušao je Vulić van šesnaesterca po zemlji, ali hvata Zečević bez poteškoća.

Utakmica je počela!

Ubedljivi lider Superlige je blizu finala Kupa i moguće duple krune. 

Mladost, koliko god bila nezgodna, nikad nije pobedila crveno-bele. Od 2011. do sad je tim iz Lučana upisao samo dva remija i poražen je 11 puta.

Dugi polufinalne par čine Partizan i Radnički iz Niša.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online