Utorak 19. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 03.04.2019.
18:47 >> 21:28h
Vestionline A

Tošić doneo prvu pobedu Savu Miloševiću (FOTO/VIDEO)

Derbi kola je opravdao očekivanja. Partizan je sa 3:2 savladao Čukarički na svom stadionu u utakmici 29. kola Superlige Srbije.

MN Press
Zoran Tošić među defanzivcima Čukaričkog

Partizan: Stojković - Vulićević, Valijente, Pavlović, Urošević - Zdjelar, Šćekić - Zakarić (od 66. Zakarić), Tošić (od 85. Georgijević), Pantić (od 62. Ilić) - Rikardo

Čukarički: Belić - Stevanović, Kopitović, Šapić, Bogosavac - Docić, Luković, Stojanović - Kajević, Ovusu, Mudrinski (od 68. Tedić)

Svega je bilo na Stadionu Partizana. Dve smene vođstva, isključenje trenera gostiju Krunića, sporni ofsajd Zakarića i dva gola veterana Zorana Tošića.

Savo Milošević je upisao prvi trijumf u trenerskoj karijeri, zaustavljen je negativan niz od četiri poraza Partizana, a Čukarički je prvi put poražen posle šest kola. 

Prvo je Rikardo Gomeš glavom postigao prvi pogodak na utakmici u 33. minutu, a gosti brzo uzvraćaju preko Luke Stojanovića u 37. minutu, na asistenciju Ovusua.

Drugo poluvreme je bilo vrlo zanimljivo i neizvesno. Ovusu je fenomenalno izbacio svog čuvara i uposlio Luku Lukovića na daljoj stativi za preokret Čuke u 58. minutu na Stadionu Partizana.

Nedozvoljena pozicija Goranu Zakariću je svirana u šansi za izjednačenje, mada odstojanje u poslednjoj liniji nije toliko očigledno.

Nekoliko minuta kasnije je isključen šef struke Čukaričkog Simo Krunić i od tog momenta domaći su dobili više elana. Naročito Zoran Tošić.

Iskusni veznjak je uporno iz prekida gađao mrežu Belića kroz ceo susret i stigao je do pogotka u 73. minutu. Našao se na pravom mestu u pravo vreme u 79. minutu da neuspeli pokušaj Ivanovića pošalje u mrežu.

Došlo je do smene na trećoj poziciji. Partizan je na bod isped poraženog rivala. 

Kraj meča.

- 85. minut - Izlazi Tošić, ulazi Georgijević.

- 79. minut - GOL! 3:2! Tošić drugi put! Đorđe Ivanović je u kontri šutirao u golmana Belić, odbitak se namestio Tošiću idealno na nogu. Velika drama u Humskoj.

- 73. minut - GOL! 2:2! Tošić je pucao tokom celog meča na gol Čukaričkog sa svih razdaljina i uspeo je da zatrese mrežu.

- Trener Čukaričkog Simo Krunić je isključen! Tražio je razlog od sudije Šegrta, ali mu nije razjašnjeno.

- 68. minut - Izmene na obe strane, kod vodećeg sastava Tedić menja Mudrinskog, u Partizanu Ivanović umesto Zakarića.

- 65. minut - Gol Zakarića poništen zbog ofsajda. Procenite sami:

Vestionline

- 62. minut - Izmena u Partizanu: Ilić umesto Pantića.

- 57. minut - GOL! 1:2! Luka Luković dovodi u vođstvo goste! Fenomenalne finte Ovusua na desnoj strani kaznenog prostora obrlatile su kompletnu odbranu Partizana, poslao je loptu po zemlji na drugu stativu i Luka Luković doalzi do pogotka, posle stative u prvom poluvremenu.

Početak drugog poluvremena.

Kraj prvog poluvremena.

- 37. minut - GOL! 1:1! Luka Stojanović izjednačava! Ovusu je ušao u šesnaest metara Partizana, proigrao Stojanovića na sred peterca, koji uspešno iz okreta daje gol okrućen defanzivcima domaćih.

- 33. minut - GOL! 1:0! Rikardo Gomeš strelac za Partizan! Tošić je izveo slobodan udarac na levoj strani terena, posla dug centaršut na desnu stativu, posle intervencije glavom defanzivca Stojanovića, lopta stiže pravo na glavu momka sa Zelenortskih ostrva.

- 17. minut - Tošić grubo zaustavljen u kontranapadu na ivici šesnaesterca. Kopitović dobija žuti karton zbog svog starta. Fudbaler Partizana opet šutira iz prekida bezopasno preko gola iz prekida.

- 10. minut - Šapić ruši Zdjelara na trideset metara od svog gola i dobija žuti karton. Pokušaj Tošića iz slobodnjaka ide preko gola.

- 7. minut - Prva šansa na utakmici i to od strane gostiju. Ovusu je centrirao sa desne stane na drugu stativu, a Luka Luković je glavnom pogodio okvir gola.

Utakmica je počela!

Trener debitant Savo Milošević juri prvi trijumf u karijeri šefa stručnog štaba, ujedno i da se zaustavi negativni niz od četiri poraza i remija u proteklih pet kola.

Čukarički je dva boda ispred domaćina današnjeg susreta na trećoj poziciji i nemaju razloga za strah pred igračima suprotnog tabora. Prošli sudar je završen 1:1.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online